Oldal kiválasztása

Watchaholics Cosplay Challenge

A Watchaholics szerkesztőségéből jó páran foglalkozunk cosplay gyártással évek óta. Nagyon szeretjük az igényes, kreatív cosplay készítést, és a mostani programunkkal szeretnénk támogatni minden feltörekvő, fejlődő, magyar cosplayest.

Az augusztus hónap tematikája természetesen a nyár. Fontosabb kulcsszavak, amelyek segíthetnek: jégkrém, vízpart, napszemüveg, napozás, shake, görögdinnye, fesztivál, bőrönd, koktél

A Watchaholics Cosplay Challenge lényege, hogy hónapról hónapra különböző témában mutassátok be cosplayeteket. Havonta egyszer, egy képet tudtok beküldeni, ezekből a képekből kettő kerül majd kiválasztásra, de minden beküldött kép ki fog kerülni a Facebook oldalunkra, és fog kapni egy pár mondatos értékelést is. A beérkezett képek közül az egyik a Watchaholics szerkesztőségének külön, kiemelt díját nyeri el, ez minden esetben más névvel lesz ellátva, mint a “hónap kreatív megoldása”, vagy a “hónap vakmerő egyénisége” stb. A másik képet egy nevesebb magyar Cosplayes fogja kiválasztani, ez lesz a szakmai zsűri képe. Mindkét kép értékelése esetén a legfőbb szempont, hogy a hónap témájának megfeleljen, nagyon fontos, ha egy képen nincsen rajta a kért téma, az oldalra sem kerülhet ki. A többi szempont a kreativitás, fejlődés, összkép, hangulat, karakterhűség, beállítás stb.
A nevezési idő minden hónap elsejétől az adott hónap végéig tart, az utána való pár napban kerül kihirdetésre a két kiemelt kép.

Az augusztus hónap tematikája természetesen a nyár. Fontosabb kulcsszavak, amelyek segíthetnek: jégkrém, vízpart, napszemüveg, napozás, shake, görögdinnye, fesztivál, bőrönd, koktél.

Ha úgy gondolod, van egy klassz nyári cosplayed és szeretnéd megmutatni magad, küld el fotódat a watchaholics.wp@gmail.com e-mail címre, a tárgyba írjátok bele, hogy Watchaholics Cosplay Challenge és a mindenkori hónap témája! A kép mellé írjátok a neveteket, ha van cosplay oldalatok nevét vagy linkjét, a karakter és szériája nevét, valamint a fotóst, aki a képet készítette. Ezek is nagyon fontos információk, kérlek titeket, ne hagyjátok figyelmen kívül! Természetesen lehetőség van párban, vagy csoportban is jelentkezni, ilyenkor tüntessétek fel, ha esetleg csak az egyikőtök a versenyző, de mindenféleképpen legyen feltüntetve minden képen szereplő neve!

Az augusztusi Watchaholics Cosplay Challange tehát mától, azaz augusztus elsejétől egészen augusztus 31-ig tart! Mutassátok meg a nyári hangulatokat a legmenőbb nyári cosplayetekkel!