Oldal kiválasztása

“Koncertmániás detektívgyakornok, kezdő anglofil, rendkívül utópista Metal Lady. Elfogult rajongó, egyben egy leendő exkluzív kutyasziget tulajdonosa.”

Nick: Misplaced

Csillagjegy: Rák

Szülőváros: Dunaújváros

Kedvenc film: Túl hosszú a lista

Kedvenc játék: No One Lives Forever, GTA: Vice City

Kedvenc könyv: Harry Potter sorozat, Az Éhezők Viadala trilógia

Kedvenc sorozat: Doctor Who, Supernatural, Sherlock, Better Call Saul, Breaking Bad

Kedvenc zenei stílus/előadó: Metál, rock, filmzene/szimfonikus

Háziállat, kiskedvenc: Egy Johnny névre hallgató családi kuty

Roxfort Ház: Hollóhát

Fun Fact: Bármilyen helyzetben képes vagyok egy random szóviccet kerekíteni, azt tovább fokozni, és ezzel kiakasztani a környezetemet. Egyes természetfeletti lények agyat esznek vagy vért szívnak, én fárasztok.

Hogy kezdted?: Nagyjából az életem eddigi összes szakaszában írtam valamit. Tinikoromban egy, az Internet sötét bugyrában elrejtett blogot vezettem, amiben a mindennapjaimról és a kedvenc zenekaraim tevékenységeiről írtam. Itt jelentek meg az első, nemhivatalos koncert- és lemezkritikáim, amit inkább egy fangirl egészséges ömlengésének lehetett hívni, mintsem kritikának. Ugyanebben a korszakban kezdtem el angol nyelven dalszövegeket írni, amit a mai napig művelek. Gimnazistaként írtam egy háromrészes kisregényt egy pályázatra, ami meg is jelent az „…És ekkor megszólalt a csengő” címre hallgató antológiában. A Watchaholicshoz 2014-ben csatlakoztam Orlissa meghívására, azóta leginkább sorozatokról, filmekről és koncertekről írok.

Miket szeretsz: Imádom az állatokat, a zenét, a sütést, a főzést, az utóbbi két dolog végeredményeinek az elfogyasztását, az utazást, a koncertre- és moziba járást, illetve nagy általánosságban a művészetet, főleg a fotózást és a digitális rajzokat. Ami a filmeket és sorozatokat illeti, a romantikus sztorikon és a szeletelős horroron kívül gyakorlatilag mindenre vevő vagyok.

Az írásról: Szeretem, imádom. Megnyugtat és jólesik közben és utána is, főleg amikor a reakciókat látom.

A cosplayről: Én magam jelenleg nem vagyok aktív cosplayező, viszont csodálom és tisztelem azokat, akik komolyan művelik.

Extra életcél: Megvenni egy aprócska brit szigetet, kialakítani rajta a saját farmomat, rágyúrni a fura, antiszociális tendenciákat mutató kutyás és patkányos néni imidzsre, valamint befutni hivatalos Dalek imitátorként.