Oldal kiválasztása

Nick: Catleen

Csillagjegy: Kos

Szülőváros: Budapest

Kedvenc anime: Sailor Moon, Fullmetal Alchemist

Kedvenc film: A Múmia, Dumbo, Wonder Woman, A Bolygó neve: Halál

Kedvenc játék: Tomb Raider (az összes), Overwatch

Kedvenc képregény: Hellblazer, Hawkgirl, Gotham City Sirens

Kedvenc könyv: Száz meg egy kiskutya, Óceán az út végén, Szólít a szörny, Kétévi vakáció

Kedvenc sorozat: Firefly, Az elnök emberei, Helix, Aftermath, The Expanse

Kedvenc zenei stílus/előadó: én tényleg mindenevő vagyok – Taylor Swift, The Pretty Reckless, Queen…

Háziállat, kiskedvenc: kutya (Yoda), macska (Árnyék), mókus (Kai), minimalac (Ricket)

Roxfort Ház: Mardekár – mi más?

Fun Fact: még az életben nem sikerült úgy pizzát sütnöm, hogy ne égett volna oda

 

Már amikor megbeszéltük a lányokkal, hogy kell egy Rólunk rovat, tudta, hogy ez lesz az egyik legnehezebb cikkem.

Az oldal alapötlete 2013 végén fogant, Hanamával közösen tervezgettünk, és amint megemlítettem az ötletet Orlissának, már fel is csillant a szeme, és innen már csak egy lépés volt szólni a dologról Ixinek, és már el is készült 2014 januárjára az oldal. Akkor még csak ingyenes formátumban.

Egy évvel, és jópár szerkesztővel kibővülve költöztünk át saját portálra, vagy két hétig alig aludtunk, hogy minden technikai rész flottul a helyén legyen. Azóta még egyszer költöztünk, rengetegen csatlakoztak hozzánk, páran sajnos távoztak is, feltörték az oldalt – nyugi, Judyt párjának köszönhetően már minden okés.

Bár kívülről nem látszik, valahogy mindig sok izgalom van körülöttünk. Többen is előadunk például a MondoConon, vagy kerekasztalt vezénylünk – vagyis legyen bármi egy kicsit is geek, mi azonnal ott termünk.

Én vagyok úgymond az oldal alapítója, anyja, mindenese, én csináltam a designt, építettem fel a WordPresst, rakom rendbe a rendbe raknivalót, miközben csak úgy ontom a csajokra a jobbnál jobb sorozatokat, hogy igenis nézzék már meg.

Miket szeretek? Hűha. Igazából mindent, és ennek megfelelően igyekszem a jót megtalálni minden műben, legyen az sorozat, film vagy könyv. De azt el kell ismernem, hogy hiába a rengeteg műfaj, számomra a sci-fi a nagy szerelem, imádom a látványt is persze, de a mögöttes tartalmak, a szókimondás és a pengeéles történetek egyszerűen magukkal ragadnak.

Írni nagyon szeretek, annak ellenére, hogy a helyesírásom, khm, nem túl jó, de Orlissa hathatós segítségével és a Word helyesírás ellenőrzőjének segítségével azért egész jól elboldogulok. Korábban az ELTE Kreatív írás minorját elvégeztem, valamint két kiváló kurzust a Könyvmolyképző Kiadónál – utóbbit mindenkinek ezer örömmel ajánlom. És nem csak a Watchaholicson írok, hanem ez a valódi munkám is, ugyanis újságíró vagyok egy gazdasági lapnál, valamint a Mondo Magazinnál.

Én azon ritka madarak közé tartozom, aki a gamer vonalról csöppent be a cosplay világába (a többség inkább animás, annak ellenére, hogy a cosplay Amerikában alakult ki, ráadásul egy női sci-fi rajongó nyomán). Bár a cosplayezést sokkal hamarabb kezdtem, mint a blogot – még 2011-ben – valahogy a kettő kicsit összefonódott, a cosplayes események és interjúk bevezetésével.