Oldal kiválasztása

Október 26-án érkezik a Grace Klinika legújabb, 19. évada – erősítette meg a Disney+. Shonda Rhimes executive producer egyik leghíresebb sorozatának összes korábbi epizódja kizárólag a streamingszolgáltató kínálatában érhető el, így a Disney+ válik a Grace Klinika otthonává.

 Hat hónappal a 18. évad fináléja után járunk, amikor a 19. évadban öt új gyakornok csatlakozik a Grey Sloan Memorial Hospital személyzetéhez, Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho és Midori Francis személyében.

A 2007-ben a legjobb televíziós drámasorozatért járó Golden Globe®-díjat nyert, valamint a „kiemelkedő drámasorozatok” kategóriában több Emmy-díjra jelölt Grace Klinikát napjaink egyik legnagyszerűbb televíziós műsoraként tartják számon. A feszített tempójú, pörgős orvosi dráma 19. évadában is Meredith Gray és a Gray Sloan Memorial orvoscsoportjának mindennapjait követhetjük nyomon, akik élet-halál kérdésekben döntenek. Vigaszt keresnek egymásban, és időnként többre vágynak a barátságnál. Együtt fedezik fel újra és újra, hogy sem az orvostudomány, sem pedig az emberi kapcsolatok nem feketék vagy fehérek, hanem annál sokkal árnyaltabbak.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!