Oldal kiválasztása

A Disney+ ősszel is sorozatpremierekkel és izgalmas tartalmakkal lendít át az egyre rövidülő nappalok és a korábban érkező esték időszakán. A hónap elejétől már elérhető A mackó (The Bear) című kritikus- és közönségkedvenc dráma összes epizódja. A sorozat Jeremy Allen White főszereplésével egy chicagói konyha mindennapjait mutatja be.

Norman Reedus as Daryl Dixon – The Walking Dead _ Season 11 – Photo Credit: Jace Downs/AMC

Ugyanakkor érkezik a The Walking Dead utolsó évada, Jessica Biel pedig a Candy: Halál Texasban (Candy) című sorozattal debütál a platformon. Új epizódokkal tér vissza az Andor, The Old Man, The Kardashians, valamint az Amazon: Ügyvéd (She-Hulk: Attorney at Law) is – az előfizetők legnagyobb örömére.

Októberrel együtt a Halloween is egyre közeledik hozzánk. A Disney+ kínálatában számos tartalom közül választhat az, aki egy kis extra borzongásra vágyik: Hókusz Pókusz (Hocus Pocus), a Muppets Haunted Mansion; Ollókezű Edward (Edward Scissorhands), Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer) 1. és 2. évada; Éjszaka a házban (The Night House), Sziklák szeme (The Hills Have Eyes) 2. évada.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!