Oldal kiválasztása

A rajongók a mai naptól fogva egy exkluzív bevezető ajánlat keretében leadhatják a regisztrációjukat az éves Disney+ előfizetésre, Magyarországon. Az éves élőfizetés azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+ szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért – a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest.

Az exkluzív ajánlatra 2022. június 13-a éjfélig, a Disney+ magyarországi bevezetéséig, lehet előzetesen regisztrálni, és az exkluzív ajánlat 2022. június 26-áig érvényes. A Disney+ streaming szolgáltatás 2022. június 14-én indul Magyarországon. Az induláskor érvényes standard árakat havi 2.490 forintban, illetve éves előfizetés esetén 24.900 forintban állapították meg.

Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a Boba Fett könyve és A mandalóri Jon Favreau író–producertől, illetve a várva várt Obi-Wan Kenobi is. A Disney+ kínálatában szerepel a Marvel Studios Holdlovag című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő Encanto; valamint az Oscar-díjas Szörnyella, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!