Oldal kiválasztása

Amennyire béna tudok lenni a gyilkos oldalon a játékban, legalább annyira tudom értékelni a jó, kitartó és nem kicsit tapasztalt gyilkosos játékosokat, akik karakterük minden képességét betvete küldenek minket kampóra.

  1. The Huntress/Anna

Minden gyilkosnak van egy megható, vagy éppenséggel kevésbé megható (sokkal inkább ijesztő) háttértörténete és a Huntress-nek a története elegyíti a két érzést. Egy árván maradt kislány a havas orosz erdőben nem sok mindent tehet a túlélésért. Viszont neki nemcsak, hogy sikerült életben maradnia, de még ő lett az erdő csúcsvadásza is – aki sem állatot sem embert nem kímél. A dalocska pedig, ami dudorászik az egyik legszebb amit a játékban hallani lehet – egyben ijesztő is, mert ha hallod akkor tudod, hogy a közelben van.

  1. The Shape/Michael Myers

Halloween széria méltán ismert és szeretve gyűlölt alakjának roppant erős képessége stalkerkedéséből ered – ergo, minél tovább megles valakit és követi, halálos ereje (ami az Evil Within névre hallgat)  egészen addig nő, amikor már nem kell sebezni a túlélőket, mert egy támadással kivégzi. Nem egy olyan meccsben volt részem, amikor csak a hatch mennyei hangja mentett meg, miután Michael leszedte a képességével az összes társamat.

  1. The Trickster/Ji-Woon Hak

Ez a koreai k-pop zenész és sorozatgyilkos (meg pár ember szerint egy glitteres Leto-Joker utánzat) első látásra nem veszélyes, azonban ez nagyon hamar elillan amint mániákus kuncogás közepette dobál téged pengékkel, majd leüt egy pengés baseball ütővel.  Ha valakinek fétise a mániákus gyilkos, akkor Trickster tökéletes a számára – viszont nem meglepő módon a megítélése kettős;  Ji-Woon legyen akármennyire is helyes – elvégre az egyik legemberibb kinézetű gyilkos – sokan pont a jelleme miatt nem szeretik, mert tőle csak kevés gyilkos tett rosszabbakat a világban.

  1. The Executioner/ Pyramid Head

Na ő az, akitől még a játék gonosza (az Entitás) is tart. Pyramid Head ugyanis sokkal inkább csak “kölcsönbe lett véve” és ő azért van itt, hogy a bűnösöket leszámoljon. Ironikus, hogy nem fordulhat a  többi gyilkos ellen, de mivel a szabály az szabály így  a túlélőket kell vadászni – amit ijesztő hatékonysággal tesz. Távolsági támadásai hatásosak és sajnos elég egy rossz mozdulat és máris jön a Final Judgement.

  1. The Legion/Frank,Julie, Joey, Susie

Ez a killer banda legalább olyan népszerű, mint amilyen nehéz. A négy zaklatott sorsú tini összefogott és közösen álltak le gyilkolászni az embereket, viszont attól még ők sem erősebbeket, mint a túlélők. – ha lehetne rá lehetőségük, Leon vagy Ash simán lecsapná őket egy ütéssel. Nagy előnyük a Feral Frenzy képesség valamint az mély sebek okozása, de ehhez tényleg nagyon jól ki kell ismerni a gyilkost és a túlélőket is, hogy maximálisan ki lehessen használni.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.