Oldal kiválasztása

Sosem lehet megunni a kincskeresést és bár napról napra egyre több játék jön ki a fő platformokra, a telefonos játékokról hajlamos a nagyérdemű megfeledkezni – pedig amilyen felhozatal megfigyelhető az utóbbi időszakban, koránt sem kéne őket lebecsülni.

5.. Revived Witch

Avagy cuki lányokkal és azok pixelesitett verzióival vesszük fel a harcot egy különös toronyban. A miniálisan megadott történeti előzményekből  annyi már bizonyos, hogy az általunk irányított karakternek köze van mind a toronyhoz mind a problémához, ami a szörnyek megvadulását okozta, de a történet még folyamatban van, ki tudja, mi fog belőle kisülni. A játék még viszonylag új, de a kezdés nem gyenge és a fanservice-t leszámítva még lehet velősebb dolgok is lesznek a történetben. 

  1. Disgaea RPG

Az animések körében nem ismeretlen a Disgaea világa, karakterei és úgy maga a nagy egész történet. Na, ezt a sok játéknyi tartalmat próbálta meg összetömöríteni a telefonos rpg verzió, ahol nemcsak hogy találkozhatunk a különféle karakterekkel, de még meg is tudjuk őket szerezni – már ha a gatcha hatalmas istene kegyes hozzánk. Hasonlóan a Bungo Stray Dogs: Tales of the Lost-hoz, ez is elsősroban a már meglévő rajongók bevonzására specializálódott.

3.Elona Online 

Úgy jönnek fel a pixel grafikával operáló játékok, mint a talajvíz, mert nem drága az elkészítésük és kevesebb odafigyeléssel is képesek több tartalmat beletenni a felesztők, mint a legtöbb nagyköltségvetésű játéknál. Az Elona Online pedig bár megmarad a szokásos kaland rpg-k szintjén, a benne felépített történet, a karakterek fejlődési lehetőségei és a kiszámíthatatlan világ szórakoztató élménnyé teszi ezt a kis pixelbabot.

  1. Delivery from pain

Amikor azt hinné az ember, hogy a telefonos zombijátékok mára már egysíkúvá váltak, csak a pénzre hajtanak, de nincs mögötte tartalom – akkor hozz az élet össze a Delivery from pain-el. Egy zombikkal teli városban ragadt kis karakerünk egyes egyedül és időhatáros az, hogy eljussunk a fertőzött városon keresztül a menedéket jelentő helyre. Persze ehhez mindent meg kell tenni; tanulni, fejlődni és persze – józannak maradni, ha már az a kevsé másik élő is, akikkel összehoz a sors teljesen megbuggyant.

1..Sdorica

Mind kinézetben, mind történet vezetésében meglehetősen elüt ez a darab a megszokott, sablon gyártott daraboktól. Az Sdorica világa szépen felépített, a történet idővonala hosszú és szerteágazó, minden karakter megvan szólaltatja és általuk bővül a világról alkotott képünk is. A harcrendszer taktikus,a  történet izglamas, a katakterek szeretnivalóak – kell ennél több?

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.