Oldal kiválasztása

Szezontól függetlenül is biztosra lehet venni, hogy 2022 a folytatások és filmek éve lesz animés szempontból. A teljes lista meglehetősen hosszúra rúg, így most csak pár lett kedvcsinálónak felsorolva.

Fairy Tail: 100 years quest

Az Eden Zero eléggé felemás kivitelezése és fogadtatása után ez igazi felüdülés lesz azoknak, akik szeretnék tovább látni Natsu és társaik kalandjait. Annyi már bizonyos hogy ismét a sárkányok kerülnek előtérbe, elsősorban Ignia és persze hőseinkre fog ismét hárulni a feladat, hogy a harcmániás sárkány ne tegye pokollá mindenki életét.

Bungou Stray Dogs 4.évad 

Avagy a régen folytatott animék újra felkerülnek a felszínre, mint a talajvíz. A Bungou Stray Dogs egy meglehetősen furcsa világot tárt elénk különleges erejű személyekkel és érdekesebbnél érdekesebb rejtélyekkel – na meg persze nem kevés fanservice-el  – és ismerve a manga menetét, negyedik évad még darkosabb és még akciódúsabb lesz.

Made in Abyss 2 évad 

A meglehetősen keserédes hangvételű, de egyben szívmelengető első évad után,  mintha magát  a sorozatot is elnyelte volna a mélység, hogy aztán most újra előtörjön és pár kést a hátunkba állítva ríkassa meg a jónépet. Mert ismerve az első évad lezárása után történteket, biztosan el kell majd egy nagy adag papírzsepi.

Mob Psycho 100 3.évad 

Kellett ez, mint egy falat kenyér. Nem tudom pontosan, hogy mennyire fogja az anime megőrizni a maga bájos elmebajosságát, vagy sokkal inkább a komolyabb vizekre fog evezni – ismerve a karaktereket -, de az biztos, hogy nem egy kiválóan beszúrt trollkodás el lesz sütve ha mástól nem, mindenki kedvenc kamu médiumától biztosan. 

Youjo Senki 2.évad 

 El kellett pár évnek telnie ahhoz, hogy a lolitestben élő kegyetlen üzletember ismét elővegye tudását és szembeszálljon azzal az entitással akinek az új, háborúban gazdag életét köszönheti. Ha Tanya-chan ebben az évadban is hozza a korábban megszokott – és sokat által szeretett – stílusát, akkor megint indulni fog a puskaropogás és a harci kiáltások. 

Record of Ragnarok 2.évad 

A manga tarolt, az anime is a kisebb ellenhangok mellett is kiharcolt magának egy rendes rajongó közösséget, akik számára az első évad záró jelenete Hasfelmetsző Jack és Hercules bevonulásával igazi bomba lezárás volt – és, aki csak meganimált formában látta, az még nem is tudja, hogy mi jön még. Öveket becsatolni, mert a leszámolás folytatódik.

És még extrába egy, az idei év végén bemutatásra kerülő finomság: 

 

Jujutsu Kaisen 0 film

Amekkora sikert aratott a sorozat, sejteni lehetett, hogy az előzmény mangát is adaptálni fogják. Főszerepben it most Yuji helyett Yuta Okkotsut, a hozzá tapadt speciális rangú entitást Rika-chant, valamint az itt még elsőéves Maki/Toge/Panda triumvirátust. Tegyük még a tetejére Getot mint gonosz és egyből lehet tudni, hogy a 110% akció és dráma garantálva lesz.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.