Oldal kiválasztása

A világpremierrel egy időben, augusztus 4-én és 8-án érkezik a hazai mozikba a Blackpink – The Movie, a megalakulásának 5. évfordulóját ünneplő toplistás dél-korai lánybandáról készült mozifilm, amely koncertfelvételekkel és személyes hangulatú interjúkkal várja a műfaj rajongóit országszerte több mint 30 moziban.


A dél-koreai Blackpink jelenleg a legnépszerűbb női zenekar a világon, a K-pop (koreai popzene) világraszóló sikertörténetének részeként a BTS fiúbandával együtt a műfaj csúcsát képviselik. A legnagyobb dél-koreai szórakoztatóipari vállalat, az YG Entertainment égisze alatt 2016 óta tartó karrierjük során számos Guinness rekordot megdöntöttek már, köztük a 24 órán belüli legtöbb Youtube-videó megtekintést is ők produkálták. Legnézettebb videóik nézettsége bőven 1 milliárd feletti a női zenekarok közül ők rendelkeznek a legtöbb feliratkozóval a Youtube és a Spotify oldalakon. Az együttes 2020 őszén megjelent új lemezére mindössze néhány óra leforgása alatt több mint 1 millió előrendelés érkezett.

https://www.youtube.com/watch?v=N0bd55UdgFA

Jisoo, Jennie, Rosé és Lisa a 2016. augusztus 8-i debütáló fellépésük óta hatalmas rajongótábort szereztek, a csapat egyedi stílusú, látványos fellépéseivel a hazánkban is egyre népszerűbb dél-koreai popzene legnagyobb sztárjai közé emelkedett és produkcióival magára vonta a zenei világ figyelmét. A zenekar 2021-ben egy vadonatúj mozifilmmel ünnepli 5 éves fennállását, amely a világturnék és stadionkoncertek látványos felvételei mellett a kulisszák mögé is betekintést nyújt, bemutatva a szupersztárrá válásuk kihívásokkal teli történetét.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!