Oldal kiválasztása

Ahogy az animében feltünt karakterekről készült cikknél ígértem, elkészült az a cikk is, amiben az eddig csak a webtoon oldalain feltűnt karakterek vannak listába rakva. Vigyázat! A cikk helyenként  spoilereket tartalmaz!

  1. Khun Maschenny Zahard

Maschenny hercegnő egyike Khun Eduan vagy kb. ezer lányának és Khun Ran  nővére. Annak ellenére sokan imádják ezt a nőt, hogy imád bajt keverni és mindenkit aki nem a tíz családból van vagy nem High ranker, azt nem tekinti az életre méltónak. Benne az az érdekes, hogy a motivációi még nem teljesen tiszták, az 100%, hogy valamit nagyon kavar a háttérben, de hogy az melyik oldalnak fog kedvezni, mennyire és hogy annak mennyi áldozata lesz.

4.White/Arie Hoaqin

Itt muszáj volt mindkét nevét megemlíteni a kedves FUG slayernek, ugyanis bár Arie Hoaqin a jelenlegi domináns személyiség, White az voltaképpen az ő és négy másik testvéréből álló entitás, akit évszázadokkal ezelőtt nagy nehezen sikerült lezárni és a lelkét széttépni – egészen addig, amíg újra életre nem lett hívva a rosszak által. White abban érdekes, hogy az olvasó nem tudja eldönteni, hogy akkor ő most mi is; bár a jó oldalon harcol jelenleg, jellemében ugyanúgy egy mániákus gyilkos aki képes nekimenni akár társainak is, ha éppen éhes – mert amúgy bónuszként még lelkeket is eszik -, közben a múltja miatt meg látjuk, hogy miért is terelődött ebbe az irányba. 

3.Lo Po Bia Yasratcha

Yasratcha Zahard egyik elit gárdájának a vezetője és a Lo Po Bia család tagja, így eleve  van egy hírneve a toronyban.  Yastrachának két nagyon erős jellegzetessége van: 1; családja többi tagjához hasonlóan már-már mániákusan imádja Zahard-ot és 2; mindenkivel szemben kegyetlenül eszámol, aki nem ezt a eszmét követi. Jó macska módjára elsőre nem tűnik valami veszélyesnek, de a másodperc törtrésze alatt bemutatja, hogy miért kell még az amúgy félt High ranker Yama-nak is tartania tőle. 

2.Baylord Yama

Avagy a harci véreb, Yama a jelenlegi vezetője a canine népnek, valamint méltán félt/tisztelt high ranker és FUG Slayer. Erejénél csak alvási szokásai és temperamentuma a durvább és miatta voltam kimondottan mérges főhősünkre, mert bár Bam tele van az összes elképzelhető előnyével, ami a protagonist privileg-el jár, egy olyannak nem kéne dirigálni aki messze őregebb és erősebb. De mivel őfelsége a plot így kívánta, így megteszi – bár vonakodva – amit Slayer társai kérnek, ugyanis az érdekük közös – le akarnak számolni az ellenséggel, aki ráadásul Yama fő célpontja is egyben.

  1. Garam Zahard

Avagy észak remetéje.  Garam egyike a legöregebb Zahard hercegnőknek, aki hosszú évszázadokkal ezelőtt eltűnt két fegyverrel a tizenhárom hónapos szériából – és erre nagyon is jó oka volt. Garam ugyanis tudja azt, amivel a többi másik hercegnő ( és a toronyban élők javarésze se) nincs tudatában – vagy ha tisztában is van vele, nem tudja elfogadni. Ezért él Garam visszavonultan a tiltott szinten, várva a napot hogy valaki feltűnjön a színen, aki képes felvenni a harcot Zahard ellen.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.