Oldal kiválasztása

A több mint tíz éve futó webtoon és a belőle készült anime sok emberrel ismertette és szeretett meg a Tower of God (japánul Kami no Tou) világát és szereplőit.  Rengeteg hőst vagy éppen gonoszt tartogat nekünk mindkettő és most próbálok egy picit kiharapni ebből egy pici kis szeletet az étvágy keltés végett, azonban spoilerek elkerülése okán most csak az animében feltűnő karakterek lesznek bemutatva – a csak a webtoonba megjelenteket egy későbbi időpontra tartogatom.

  1. Ha Yuri Zahard 

Androssi mellett talán a legszeretetebb Zahard hercegnő. Annak ellenére hogy Yuri a 10 család egyikéből és Zahard egyik hercegnője kérdés nélkül nyújt segítő kezet (és fegyvert) Bam-nak, imádja szívatni guide-át Evan Edrok-ot és szemrebbenés nélkül ugrik neki majdhogynem bárkinek, aki bántani akarja az újonc irreguláris fiút. Yuri nem sokszor tűnik fel a színen, de amikor ott van, akkor biztos a hypeözön.

  1. Khun Aguero Agnis

És most fog engem minden Tower of God rajongó tűélre szúrni. Nem, nem azért került ilyen “alacsony” helyre mert nem szeretem, csak ő pont az akarakter akinél mindenki látja, hogy mit kell benne szeretni és ezért imádják – csak pont eme tulajdonsága miatt akarva-akaratlanul is elfed olyan karaktereket, akik szintén megérdemelnék rivaldafényt. Valamint az animében elferdítenek vele kapcsolatban egy-két dolgot, de mivel a webtoon még halad így talán egyszer arra is kapunk konkrét választ a megannyi teória helyett.

 

  1. Anak Zahard jr.

Anak egy érdekes színfoltja a sorozatnak; egyszerre egy bosszúvágyó hercegnő, aki a maga jogán piszok erős, de ahhoz még nagyon sokat kell fejlődnie, hogy megölje azt, aki a családját tönkretette. Az Androssi-vel való kapcsolatuk pedig egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató. Elvégre az egyik sokat küzdött azért, hogy Zahard elismert hercegnője legyen, a másik meg beleszületett, bár nem akarta és minden ponton az túlélésért kell küzdenie.

  1. Hansung Yu

Na, ő az akire mindenki addig azt hitte, hogy nő, amíg meg nem szólalt. A kettes szint felügyelője több szempontból is érdekes; kimért és ravasz, nem hazudik de sosem mondja el a teljes igazságot és szereti úgy manipulálni a dolgokat, hogy amiatt valami megrendítő dolog derüljön ki. Ha valakihez kéne hasonlítani Hansung személyiségét, akkor kérdés nélkül Garak (Star Trek DS9)  lenne az.

1.Lero Ro

Igen, szerintem erről a listáról ő a legnagyobb kakukktojás, már csak azért is, mert ő nem erősíti a főhős gárdáját. Lero Ro az első ranker (nem, nem high ranker mint Yuri vagy Evan) akivel találkozunk és ő az első, aki elsőkézből tapasztalja, hogy milyen erő is rejlik Bam-ban. Valamint ahhoz képest, hogy csak felügyelő poziciót tölt be, próbál minden “tanítványára” odafigyelni és majd később is tanúi leszünk annak, hogy aholt ud, ott segít nekik. Külön plusz nála, hogy Kenjiro Tsuda valami hihetetlenül nyugtató hangján szólal meg.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.