Oldal kiválasztása

Mert sosem lehet elmenni egy-egy jó játék mellett – bár az, hogy kinek mi a jó az eléggé változó. Van aki szeret nosztalgiázni, vagy éppen annak örül, ha kedvenc gépes vagy konzolos játéka esetleg már telefonon is elérhető. Lássuk a medvét.

Warhammer Odyssey

Nekem kimondottan viccesen indult ez a játék – a telefonos kontrollrendszer még mindig nem barátom -, de a történet és a kinézet jó, a classokon ugyan race-lock van, de  akárcsak az Echo of Soulsnál, itt is meg lehet szokni. Aki szereti a Warhammer Fantasy világát, annak szintén elfogja nyerni a tetszését.

Tales of Crestoria

Avagy a Tales Of játékok/animék szerelmeseinek itt van egy újabb telefonos játék. Az új történetszál miatt behozott karakterek (Kanata, Misella etc.) mellett az összes korábbi játékból fellelhetőek és megszerezhetőek a karakterek, akiket megfelelően csatasorba rakva törhetünk előre ebben az új és meglehetősen veszélyes világban, ahol már néha azért is bűnösnek titulálnak és enforcereket küldenek rád, ha rossz időben tüsszentesz.

Touken Ranbu

Bár anno belekezdtem az anime sorozatba, úgy voltam vele, hogy arról csak akkor kerül ki cikk, ha tisztességgel neki tudok esni a játéknak is – és most jutott eszembe, hogy már van angol szöveggel, szóval nekiugrottam. A történet nagyjából annyi, hogy valódi legendás fegyverek szexi férfi változatai ugranak jobbra-balra az időben az irányításunk alatt és harcolnak a rosszak ellen. Kövezzetek meg, de nekem tényleg ennyi jött le belőle, de aki szereti a hasonló otome beütésű játékokat, annak ez is fog tetszeni.

Immortal Soul: Black Survival 

Tartja a mondás, hogy “szégyen a futás, de hasznos”. Ebben a játékban is hasonló a felállás; adva van egy sziget, ahol egy cég kísérletezik, láthatóan mindenféle gyilkolási hajlammal megáldott személyekkel és mi az egyik tesztet irányító kis kutató vagyunk. Többfajta karaktert felhasználva ugorhatunk be a buliba több másik játékossal egyben és vagy mindenkit leverve győzedelmeskedünk, vagy a háttérben megbújva várjuk, amíg a többiek le nem kazasbolják egymást. Így is úgy is, a győzelem az győzelem.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.