Oldal kiválasztása

Az utóbbi hónapokban azt hiszem a Jupiter hagyatéka volt az a Netflixes sorozat, ami igazán lázba tudott hozni, és tudom, hogy sokan vannak úgy, mint én, hogy látnak egy színészt és tudják, hogy látták már valahol, de nem akar beugrani. Ezért összeállítottam egy listát a sorozat főszereplőiről, korábbi munkáikról, és hogy miért is szeretjük őket.

Eszménykép / Sheldon Samson – Josh Duhamel

Emlékeztek még a Viasat csatornákon futó Las Vegas sorozatra, ahol egy szálloda menedzsmentje nyomozott, igen, ő az a Josh Duhamel aki most nem egy fiatal és pimasz srácot alakít, hanem egy szuperhőst, akinek igen sok nyugszik a vállán. Bár tény, hogy korábban a Transformers filmsorozatban is felbukkant, de lássuk be, ott egy eléggé egysíkú szerepet kapott, így nem is igazán volt lehetősége brillírozni.

Lady Liberty / Grace Kennedy-Sampson – Leslie Bibb

Tény, hogy Leslie Bibbet nem láthattuk igazán kiemelt szerepekben, ugyanakkor rendkívül sok filmben és sorozatban fordult már meg, így talán az ő arca volt az, amikor tényleg felkiáltott mindenki, hogy „olyan ismerős”. A szintén Netflixen látható A bébiszitter című filmben is felbukkant már, de legtöbben inkább A vasemberből vagy a Törvénytisztelő polgárból emlékezhetnek rá. Sorozatok tekintetében már sokkal érdekesebb címekben szerepelt: A királyság, Vészhelyzet, A liga és Az égető szerelemben is megfordult már.

Brainwave / Walter Samson – Ben Daniels

Valószínűleg horror filmek és sorozatok rajongóinak nem igazán kell bemutatni Ben Danielst: az összesen két évadot, vagyis húsz epizódot megélt Az ördögűzőben alakította Marcus Keane atyát, ráadásul még a Doom filmben is szerepelt, ott pedig Kecskét alakította – igen, azt a katonát, aki vagdosta magát, ha Isten nevét hiába vette a szájára.

The Flare / Fitz Small – Mike Wade

Mike Wade bár nem sok filmben vagy sorozatban szerepelt az elmúlt tíz évben, azért sokaknak ismerős lehet az Időutazók sci-fi sorozatból (mondjuk ez egy epizód volt, de akkor is számít), vagy a SEAL Teamből, ahol azért sokkal tovább szerepelt.

Égiróka / George Hutchence – Matt Lanter

Ugyan Matt Lanter szerepelt számos sci-fiben, de talán a hangja az, ami igazán előhívja az emlékeket: mind a Star Wars – A klónok háborújában, mind a Star Wars: A végzet ereje sorozatokban ő kölcsönözte hangját Anakin Skywalkernek. Bónuszként a The CW egyik koreai sci-fis próbálkozásában a Star-Crossedban alakította a főszerepet.

Miller – Kurtwood Smith

Kurtwood Smith egy igazi geek ikon, és azt hiszem, nem csak én vagyok az egyetlen, akinek azonnal mosolyra húzódik a szája, ha meglátja. Holt költők társasága, Száguldó erőd, Rés a pajzson, Robotzsaru filmek ikonikus szereplője ő, de hogy sorozatos vonalon maradjunk, ő alakítja Red Formant az Azok a 70-es évek show-ban.

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.