Oldal kiválasztása

Még csak Júniusban jön az anime, a manga meg lassan halad, de én már most nem bírok ölbe tett kezekkel ülni és várni, így inkább jöjjön egy ötös csokor az öt, legvagányabb karakterről a Record of Ragnarokból. Vigyázat, a cikk helyenként bojlereket tartalmaz azoknak, akik még nem olvasták a mangát.

5.Raiden Tameemon&Prudr

Őket egy kalap alá veszem, mert bár Raiden önmagában erős és nem véletlenül hívják a legnagyobb rikishinek, Prudr ereje és támogatása kellett ahhoz, hogy teljes egészében kibontakozzon a Shiva elleni harcban. Meg rendkívül aranyosak is együtt, de az már egy merőben más könyvgerinc. A macsó alfahím és a testes ámde könnyen zavarbahozható harcoshölgy igencsak szívet melengető együtt.

  1. Zeus

Akármennyire is ki nem állhatom azt el kell ismernem, hogy a vén csont nagyon erős és van egy stílusa, ha bemutatkozásról van szó. Bár első pillantásra öregnek és gyengének tűnik, a jó animés megtanulta azt, hogy pont az ilyen nagypapóktól kell  a legjobban tartani. Bár önző, kéjsóvár és nyíltan unja az emberiséget és még a harca után is makacsan ragaszkodik a teljes kiirtáshoz, azt elismeri, hogy van bennük kurázsi.

3.Jack The Ripper

Amikor Jack megjelent a harctéren az emberiség egyként nézett elborzadva amiatt, hogy egy gyilkos fogja védeni őket, ráadásul egy nagy hőssel – Hercules – szemben. Mondani se kell, Jack-nek minden jogos oka meglenne rá, hogy hagyja az emberiséget a fenébe veszni, de ő a végsőkig harcol és bár sikeresen egyenlített a negyedik körben tudta, hogy nem fog érte rózsákat és dicshimnuszt kapni. De ezt ő nem is várta el. 

  1. Buddha

Bár itt Buddha alakja olyan, mint korunk hipszter ideálja, pont az apró kis részletekben rejlik az, hogy mik is az ő céljai. Emberi ruhái vannak, földi ételek majszol zsákszámra és nem szeret az istenekkel együtt lenni. Bár az istenek maguk ott követték el a hibát abban, hogy Buddhát – aki mindig az embereket tanította és támogatta – küldték be a ringbe az emberiség ellen, hogy aztán ők húzzák a gyufa rövidebb végét.

  1. Adam

Az első és abszolút apafarkas. Akárkivel megküzdök ennek vitájában, aki jön ellenem. Adam nem kimondottan az a harcos alkat sem jellemben, sem kinézetben – bár az ereje megléte hozzá minden kérdést felülír – mégis, nem a bosszú vagy az istenek elleni harag vezérli hanem az, hogy a gyermekeit védje. Az összes leszármazottják, legyenek azok bámilyenek.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.