Oldal kiválasztása

Minden karakter szerethető a játékban a maga módján, de van öt olyan, akik különösen felkeltették az érdeklődésemet. Ki jobban, ki kevésbé szerethető oldalát mutatja kis karakterünk felé, de mindenképpen emlékezetesek. 

  1. Rook Hunt

Avagy imádom a furcsa, de szerethető alakokat. Rook nevéhez méltóan is kiváló vadász, aki idejének nagy részét azzal tölti – ha nem éppen cicomázni kell magát – hogy a Savannahclaw diákjai után leskelődik. Persze senkit nem bánt vagy vadász le szándékosan – de mint vadász, az ösztön meg van benne. 

  1. Azul Ashengrotto

Akárcsak Ursula, ő is a szerződéskötések nagymestere, alakja az iskolában már majdhogynem olyan, mint egy keresztapáé, ennek ellenére csak imádni lehet ezt a kis komplexusokkal küzdő kis polipot – már amikor éppen nem csellel akar minket kilakoltatni vagy régi sérelmek miatt másokat bántani, de ez már csak az apróbetűs rész a papír alján.

  1. Malleus Draconia

Akármennyire is ijesztő/tekintélyt parancsoló Malleus puszta megjelenése, nagyon hamar kiderül a játékos számára, hogy ő szeretne másokkal barátkozni csak nem tudja hogyan, a többiek meg félnek tőle.De mivel bátor (vagy inkább kissé buta) MC nem fél tőle és még egy aranyos becenevet (Tsunotaro) ad neki, Malleus nagyon hamar ragaszkodni kezd hozzá.

  1. Jamil Viper 

Na, ha valaki Leona sorsát gondolja igazságtalannak, az kérem vessen egy pillantást Jamilra is. Szegény srác hihetetlenül okos és remek mágus, de mivel szolga családból származik mindig vissza kell fognia magát, nehogy mesterénél jobbnak mutatkozzon. Érthető az is , hogy az évek alatt felgyülemlett feszültség és elégedetlenség nincs rá éppen a legjobb hatással és ha ehhez még hozzávesszük nem éppen felebaráti erejét – akkor könnyen a kígyó rosszabbik oldalán találjuk magunkat. 

  1. Epel Felmier

Avagy sosem szabad valakit a külseje alapján megítélni. Epel – hála Herr Schoenheit szigorú szabályainak – kénytelen egy valóságos pávaként díszelegni és eléggé lányos kinézete sem segít neki sokat. Ugyanis Epel – a vidéki fiú- álma az, hogy igazi férfias férfivé váljon. És Vil lehet akármennyire is szigurú, elég egyszer Epelnek azt mondani, hogy cuki és abban a pillanatban előjön belőle a vidéki bunyós tahó stílusa. Imádom.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.