Oldal kiválasztása

Bár a játékosközöséggel és annak kezelésével nem vagyok kicsit sem kibékülve, vannak azok az amúgy remekül játszható karakterek, akik időről-időre vissza vonzanak a játékba. Belőlük készült most egy kis ötös csokor.

5.Brimstone

Öreg róka nem vén róka. Brimstone  odapörköl, elködösít és alkalmanként napalmot zúdít az ellenfelei nagykába azért, hogy társai életét megmentse. Stim beacon képessége, ami voltaképpen gyorsabb tüzelést ad a játékosoknak pedig egy nagyon hasznos, de sajnos alábecsült képesség.

4.Yoru

Be kell vallanom, akármennyire is szeretem Yoru-t és a teleportálós harci stílusát – valami ritka béna vagyok még vele. Nagyon ki kell hozzá tanulni a megfelelő helyzekedést és időzítést a képességei használatához, de ha az egyszer sikerül, akkor kevesen képesek ellene menni.

3.Reyna

Reyna Phoenix mellett az, akinek vakító ereje és  rendkívül erős self-healje van, de ez még nem minden. Ellenfelei kivégzésével és a tőlük elnyert életerővel nemcsak hogy magát gyógyítja, ha úgy kell akkor képes sebezhetetlenné válni egy rövid időre, ha pedig az ultimate képessége bekapcsol – ami ezen két képesség kvázi folyamatos használata – akkor megértjük miért féli a több karakter Reyna-t, ha elszabadul.

2.Phoenix

Avagy nevében az ultija. Phoenix ereje a tűz, amivel egyszerre vakít – mondjuk jobbára saját magát – képes magát gyógyítani és ha végső képessége bekapcsol, akkor voltaképpen kap egy második életet. Ha igazán szeretnénk megtáncoltatni az ellenfelet – meg az idióta csapattársakat olykor-olykor – akkor Phoenix az egyik legjobb motiváló eszköz rá.

1.Killjoy

Na vele imádok szemétkedni. Német techzsenink és kis robotjai ugyanis képesek egy teljes területet lefedni, ezzel ha kell nagyon gyorsan lokalizálni az ellenfelet, valamint az ő gránátjai is remekül táncoltatják az ellenfelet. Végső képessége ellenben hiába nagyon hatásos, sajnos hosszú töltési ideje miatt nagyon könnyű kikerülni belőle, de ha egyszer elkap valakit – az garantáltan megy a levesbe.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.