Oldal kiválasztása

Bár a banda legtöbb ellenfele csak maszk mögé bújt ember, vagy robot akit egy szintén nem annyira jó szándékú személy irányít, bizony a motivációik nem szépek – vagy akár éppen nem is evilágiak. Most öt olyan gonosz következik, akiknek tettei és motivációi bizony jócskán túl ütnek egy hétköznapi matiné erősségén.

  1. Szellembohóc – Scooby-Doo, merre vagy?

A Szellem bohóc egy érdekes jelenség, bár korántsem olyan ikonikus mint a Creeper, de stílusa lehengerlő. Arra használta hipnotiksu tudását, hogy a bandát elég keményen megizzassza és majdhogynem egymásnak fordítsa

4.A salemi boszorkány szelleme – Scooby-Doo, merre vagy?

Itt kiderül az is, hogy egy rettentő veszélyes páros összejátszott csak azért, hogy Velma szegény barátnőjét az őrületbe kergették vagyona miatt és emiatt nem voltak rest Salem amúgy is eléggé paranoiás lakosságát is felbújtani.

  1. Simone Lenoir&Lena Dupree – Scooby-Doo a zombik szigetén

Na  ők voltak azok, akik majdnem a banda vesztét okozták, mégsem tudunk rájuk teljesen haragudni. Egykoron Simone és Lena bosszúból váltak szörnyekké, hogy leszámoljanak a kegyetlen kalózokkal, sajnos azonban a hatalommal járó átok és a haláltól való félelem dörzsölt, kegyetlen ragadozókká tette őket. 

  1. Sarah Ravencroft- Scooby-Doo és a boszorkány szelleme

Itt akár mondhatjuk azt is, hogy az alma nem esik messze a fájától. Sarah ugyanis bár elég hírhedt boszorkány volt, egy ideig képes volt egy jóindulatú wicca szertartásoknak és tudásnak álcázni. Ezt a pletykát használja ki leszármazottja Ben Ravencroft is, aki  ama nemes célból akarja Fredék segítségét kérni, hogy egy napló segítségével tisztázzák őse nevét – a valóság azonban az, hogy Ben csak Sarah erejét akarta. Aki ellenben nem akart vele osztozni.

  1. Jacques – Scooby-Doo a zombik szigetén

Őt azért veszem külön a SimonecLena párostól, mert amíg ők áldozatként kezdték szörny létüket, addig Jacques csak halhatatlanságot akart és ehhez nem volt rest végezni ártatlan áldozatok sokaságával. Egy teljesen öncélú és kegyetlen ember, de akárcsak a banda összes többi ellenfele, ő is elnyeri méltó büntetését.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.