Oldal kiválasztása

Már korábban is előkerültek olyan gyöngyszemek, amikről lehetett egy egész cikkben áradozni (Deadman’s Cross, Langrisser Mobile), jelenlegi kihívóink azonban nem tartoznak ebbe a kategóriába. Mégis, megvan a bennük a szikra vagy rendelkeznek akkora hírnévvel, hogy nem lehet elmenni mellette. 

5.Epic Seven

Vegyünk egy világot, amit folyton démonok támadnak meg és pusztítanak el, a hősök pedig úgy érzik sosem ér véget a háború. Mikor az új kiválasztott felébred és elindul útjára, idővel rájön hogy a kaland amibe belevágott korántsem olyan feket és fehér, mint gondolta. A csavart nem lőném a játékemenet kapcsán, tessék nekiesni és kijátszani a Smilegate játékát.

  1. Legend of the Cryptids

Bár a már megszűnt Rage of Bahamut is egyike volt a nagy tcg-s játékoknak, a Legends of Cryptids a mai napig tartja magát az újabb kihívók ellenére is. Grafikája alapján bárhol felismerhető és bár nem a Magic: the Gathering típusú tcg-k egyike, itt is kártyákon kapjuk meg az oldalunkon harcoló legendás személyeket és lényeket. Csak így tovább nagyöreg!

3.Exos Heroes

Ez egy viszonylag újabb darab a piacon és stílusa(értsd: mértéktelen fanservice) miatt sokan ugrottak is rá – pedig nem ver kimondottan eposzi magasságokat. A történet lényege elférne egy A/3-as lapon, akárcsak a szereplők jellem repertoárja és a pvp is eléggé pofátlan. Mégis a fórumokon sokan mondták hogy ne adjam fel adjak neki egy esélyt.  De meddig?

  1. Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac

Erre a játékra szerintem minden Saint Seiya fan ugrott, aztán sokan eléggé visszahőköltek az enyhén ptw felállás láttán. Mások – köztük jómagam is- azonban maradtak és bár kicsit lassabb léptekkel de most már nem kevés interaktív bunyóval lehetünk részesei Seiya és társai kalandjának saját hőseinkkel. 


  • Seven Knights

Én már nem tudom mire az ázsiaiaknak a hetes számhoz való fétise, de üsse kavics, mert akárcsak a korábbi hetes számot bemutató úgy a Seven Knights is méltó roppant hírnevére. A történet szerteágazó és folyton bővülő, a karakterek is érdekesek a játékmenetre pedig könnyen rá lehet érezni. Emelem kalapom és megyek is vissza játszani.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.