Oldal kiválasztása

Szerencsére a manga megosztó oldalak száma szinte végtelen és ebből adódóan bárki képes legalább egy olyat találni, amit megszeret vagy legalábbis érdekesnek talál. Most Halloween alkalmából lett csipegetve elsősorban olyan darabok, amit tükrözik hogy nem csak Junji bácsi képes igazán ijesztő dolgokat kitalálni.

Ren’ai harem Game Shuuryou no aga kuru koro ni

Nagyon beteg manga, ami kicsit átalakítja a hárem randi játékokról való elképzelésünket. Ugyanis főhősünk egy kanos kis állat, aki azt hiszi hogy Zepar “áldása” miatt a lányok egytől-egyig beleszeretettek, a valóságban azonban csak azért próbálnak közelebb kerülni hozzá, mert Zepar egy halálra menő játék keretében kényszeríti őket rá. Kíváncsi vagyok a végkifejletre, meg úgy arra is, hogy a srácnak mikor esik le, hogy voltaképpen a lányok a túlélésük miatt alázkodnak meg előtte. Vajon lehetne kérni egy ilyet fordított háremes feldolgozásban is?

Mieruko-chan

 Történetünk főhősnője Miko, aki sajnos újonnan azzal az erővel lett megverve, hogy látja  a gusztustalanabbnál gusztustalanabb túlvilági lényeket.Szegény lány, nem elég hogy folyton látja őket, olyan az egész mintha legjobb barátnője, Hana mágnesként vonzza be, így szegénynek egy nyugodt perce sincs. Bár sokan kommentelték alá, hogy majdnem 30 fejezet alatt már valamennyire hozzászokhatott volna – ismerve az emberi adaptációs képességeket – de hogyha rémálmaid lényei folyton körülötted lennének, egy kicsit mindig riasztási készültségben lenne szerintem bárki.

Dai Dark

A Dorohedoro alkotójának egy másik elme szüleménye ahol a főhős Zaha Sanko-t, egy alig 14 éves fiút és beszélő páncélhaverját az egész univerzum vadássza azért – mert valami nagyokos elhíresztelte azt, hogy ha valaki megszerzi Sanko csontjait, bármit kívánhat. Így Zaha és Avakian fő küldetése az, hogy megtalálja azt az állatot, aki ekkora terhet akasztott ifjú hősünk nyakába továbbá az értékes csontok gyűjtése.

Children, don’t play in the dark

Érdekes kis horrortörténetet vázol fel elöttünk ez az alkotás, sok nép válogatott és olykor kevésbé ismert rémségeit hadrendbe állitva. Sajnos nagyon hamar elkaszálták, pedig nagyon jó kis alappal dolgozott. Végre kaptunk egy olyan hőst, aki az idő nagy részében aranyos és ártatlan, de ha baj van, tudatalatt képes ellenfeleire zúditani kis világunk összes mitikus és horrorrisztikus lényét.

Eko Eko Azaraku

Ez az alkotás régebbi, de ez semmit nem vesz el az értékeiből. Főhősnőnk akár Reiko (Reiko the zombie shop) rokona is lehetne; az egyik pillanatban még egy kedves és segítőkész lány, hogy utána sátánista rituálékkal és hasonló borzasztó dolgokkal, de mégis igazságot tegyen és rámutasson arra, hogy nem minden az, aminek látszik. Bár készült belőle egy modernebb feldolgozás Reborn utónévvel, mégis az eredti valahogy sokkal hangulatosabb.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.