Oldal kiválasztása

Annak ellenére, hogy nincs még meg az összes karakter, már a játék viszonylag elején eldőlt nálam az, hogy melyik karakterek azok akik mind technikában, mind jellemben a legkedvesebbek befőttesüvegben tartott szívem számára.

  1. Xingqiu

Avagy elsőre kicsi a chili, de többszörösen vág vissza. Xingqiu víz alapú támadásaira sajnos elég nagyok a cooldown-ok, ennek ellenére kifejezetten erős, cryo harcostársakkal kombinálva pedig mindenkiből fagyasztott sashimit csinál.

4.Fischl

Akárhányszor őt használom, mindig valahogy – Razorhoz hasonlóan – egy legendás Jojo beállásba látom electro hősnőnket. Bár az ijászok nem lettek kimondott kedvenceim ebbena  játékban, azt meg kell hagyni, Fischl nem csak ultimate képességével képes felrázni a hangulatot a harctéren.

3.Barbara

Aranyos, kicsi healer akit ténylegesen csak akkor veszek elő, hogy ha valamelyik aktívan harcoló komolyabban megsérül. Persze gyógyító révén nem is lehet elvárni, hogy le reckelje az ellenfelet, de Barbara igy is elengedhetetlen tagja a csapatnak.

 

2.Razor

Ő az a karakter, akit szerintem Bennett mellett (meg talán még Xingqiu is belefér) mindenki örökbe akar fogadni. A szűkszavú, farkasok által nevelt és okított fiú szépen képes legyakni az ellenfelet a megfelelő eszközök egész repertoárjával. Az pedig, amikor a farkas szellemmel vannak interakció az több, mint aranyos.

1.Kaeya

Ez nem volt kérdés kedves hölgyeim és gyuláim. A Favonius lovagok kapitánya tipikusan az nagytesó/gigolo karakter, akinek mindig kettővel előre tervez, de persze vaj is van a füle mögött és nem rest minket megizzasztani egy-két furcsa küldetéssel – mégsem lehet rá haragudni. Nem utolsó sorban cryo képességei is remekek, nem egy húzós harcban mentette meg az irhámat.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.