Oldal kiválasztása

Bár korábban könnyes búcsút kellett vennünk a mindössze három évadot megélt Brickleberry-től, de szerencsére az elmebaj továbbra sem hagyta el a készítőket és előrukkoltak egy új sorozattal – inmáron városi környzetben és rendőrökként. Íme a Paradise PD.

Történetünk főhőse Kevin, aki mindig is felnézett az apjára, a rendőr Randall-re. A hiba ott volt, hogy a kissrác túlzottan is apja nyomdokaiba akart lépni és amikor megszerezte annak töltött fegyverét – véletlenül lelőtte az apja férfiasságát. Ezek utána szülei elváltak, apja pedig tahófalva nem éppen legjobb rendőrségét vezeti. Miután a túlsúlyos macskamániás Dusty, az utána folyamatosan vágyakozó és halálos dührohammal rendelkező Gina, az öreg Hopson és Fitz csődöt mondanak – a polgármester Kevint akarja új rendőrként a csapatban látni. Ezt még öntsük nyakon egy drogos kityával és máris kész a valóságos káosz édes elegye.

Kevin ráadásul pont akkor csatlakozik a csapathoz amikor Paradise-ban a megszokott drogok mellé egy új, sokkal veszélyesebb is bekerül, a rombusz meth ami rekordidő alatt a mennybe viszi az embereket – és onna nem is jönnek vissza. Furcsa halálok, részeges pulyka ölés és a dark web főhadiszállása is felkerül a listára, amik miatt azt hihetjük hogy a sorozat alkotói a való életben is szednek valami nem egészen legálisat.

De nem lehet rájuk haragudni, bár a Paradise PD és a Brickleberry sokban hasonlít, azért van némi különbség. Hobson lett az új Connie, Fitz egy másik fajta afro amerika sztereotípiát testesít meg a korábban látott Denzelhez képest – Bullet élete pedig 110%-ban csak a drogok és a nőzés körül forog.

Az epizódok nagyrésze epizódikus, a két epizódokon átívelő információk mindössze azok, hogy a Rombusz meth annak ellenére is terjed hogy a kitaláló elvileg halott – és hogy néhány züllött alak kimondhatatlan dolgokat csinált egy delfinnel évekkel ezelőtt. Állandó elemként ott van Gina beteges vonzalma Dusty irányába, Fitz PTSD-je és az, hogy a rendőrfőnök sajnos néha elkeveri a tesztoszteron tapaszait.

Nem egy világrengető alkotás a Paradise PD, de aki már a Brickleberry-n edzette magát az ilyen fajtájú humorra, annak bátor szívvel tudom ajánlani.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.