Oldal kiválasztása

Szeptember 22-én nyílik a WORK ‘N’ PLAY Esports Klub a Corvin negyedben.

Informatikai és HR vezető házaspár álma volt a klub létrehozása. Gábor fiatal kora óta játszik, elsősorban FPS játékokat. Ágnes, nem játékos, de szülőként asszisztált a gyermekeik játékokkal
való ismerkedéséhez. A klub ötlete abból fakadt, hogy szükség van egy olyan helyre Budapesten, ahol korra, és gyakorlatra való tekintet nélkül játszhat mindenki. Helyet biztosítanak a profi játékosoknak, akár egyéni, akár csapatversenyekre készülnek, és természetesen a gamer közönségnek is, a nyugodt játékhoz.

A klub emellett közösségi térként is szolgál a virtuális világban született kapcsolatok személyessé tételéhez. A fiatalok számára ez a világ vonzó. Számtalan követője van a streamereknek, a versenyek egyre nagyobb nézettségnek örvendenek, és világszínvonalú játékosokat adott az ország az e-sportnak. És ez a népszerűség egyre emelkedő tendenciát mutat.

A számítógépes játékok használata a legfiatalabb korosztály esetében is egyre gyakoribb. Szülőként sokszor találkoztak azzal a nézőponttal, hogy korlátozni, vagy tiltani kell. De nem
szabad elfeledkezni arról ,hogy ez a generáció már valószínűleg monitor előtt, számítógépeken dolgozik majd. Az ehhez szükséges képességek kialakításában is nagy szerepe lehet a játéknak.

A klub a programok széles választékát kínálja az érdeklődőknek:  lesznek a gamer közösségnek szánt programok, de természetesen helyet adnak a digitális világot bemutató szakköröknek, vagy programozási képzéseknek is.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!