Oldal kiválasztása

Mert igen, ebből is létezik nem egy lista, én most csak hozzácsapok egy virágszálat a csokorhoz. Vigyázat, a cikk helyenként spoilert tartalmaz.

  1. Ryo vs Jesse (Yugioh Gx)

Avagy az összetört, immáron magánál lévő Jaden (vagy Judai, ki hogy szereti) képtelen a rendes harcra, így mikor egyik legjobb barátja immáron gonoszként jelenik a meg a színen, Ryo-nak kell helytállnia az igencsak veszélyes ellenféllel szemben, tudván azt is, hogy rossz szíve bármikor elviheti. A legjobb volt azt látni, ahogy a már gonosszá lett Jesse próbálta a pokolba küldeni annak császárát, de ő csak annyit reagált, hogy nem kell neki ehhez asszisztens.

  1. Sora vs Shun (Yugioh Arc-V)

A felszínen két jó párbajozó összecsapását láthatjuk, de a valóságban elnyomó és elnyomott csapott össze egymással. Shun az xyz világ lakója, amit Sora világának, a fúzió-nak az emberei rohantak és igáztak le. Shun, mint az ellenállás reménye jött át Yuyáék világába, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljon a roszakkal. Amikor pedig a harc komolyabbá válik, Sora is megmutatja hogy a cukor mánia és a kedves arc mögött egy kegyetlen harcos lakozik, aki ha kell a pokolból hív vissza lényeket a harcban.

  1. Yusei vs Roman ( Yugioh 5D’s)

Yusei sok szerettét elvesztette rövid élete során, szüleivel kezdve. Ő, Crow és Jack Martha oltalma és szeretete alatt nőtt fel és a mai napig egy meghatározó alak a számukra. Emiatt is volt külön fájó az a pillanat, mikor a kihívó Roman ereje miatt gyerekek élete került bajba, Martha pedig magát nem féltve a veszély szemébe nézett – és sajnos elbukott. Kevés dolog képes felhúzni Yusei-t, ez pedig egyike volt azoknak.

  1. IV vs Bronk&Caswell (Yugioh Zexal)

IV (vagy eredeti nevén Thomas) egy eléggé érdekes karakter; rajongói szemében egy kedves és tisztelettudó srác, a valóságban azonban ő egy szadista  aki imád reményt adni rajongóinak, hogy aztán teljesen a porba tapossa őket. Yoshimasa Hosoya remekül kölcsönözte hangjával a benne lévő kettőséget – aminek áldozata Yuma két jóbarátja és kártyáik lettek.

  1. Yami Yugi/Atem vs Dark Diva (Yugioh – The Darkside of Dimensions)

Ezt nem kell nagyon ecsetelni. Hiába telt el több mint húsz év, amikor a fáraó visszatért a túlvilágról hogy segítsen Yuginak, minden rajongó egyként ünnepelte. Ez a párbaj nem volt hangos, épp ellenkezőleg csak zene volt, az is az eredeti sorozat előtt volt egy tisztelgés, majd mikor Mahado feltűnt  teljes valójában – kivételesen most nem Dark Magicianként – akkor hágott a tetőfokára.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.