Oldal kiválasztása

A viktoriánus kor Londonjában (amely Hasfelmetsző Jacket is életre hívta) a független, félelmet nem ismerő és szinte már szemtelenül kíváncsi Scarlet kisasszony nem hajlandó az elvárt női szerepköröknek megfelelni. Elhatározza, hogy ő lesz az első női nyomozó! Tervéhez azonban férfire van szüksége – még ha az egy nőcsábász, iszákos szerencsejátékos is.

A Kate Phillips (A korona, Downton Abbey, Birmingham bandája) és Stuart Martin (Babylon, Jamestown, Trónok harca, Robin Hood) főszereplésével készült elbűvölő hatrészes sorozat, A Scarlet kisasszony és a Herceg szeptember 15-én rajtol hazánkban.

Scarlet kisasszony és a Herceg története akkor kezdődik, amikor Eliza (Kate Phillips) apja meghal: szinte nincstelenül hagyja lányát abban az időben, amikor a házasság az egyetlen járható út az anyagi biztonságot tekintve. Az önfejű és már-már tolakodóan kíváncsi Scarlet kisasszony – akinek vérében van a nyomozás – elhatározza, hogy továbbviszi édesapja nyomozóirodáját. Mivel London világát férfiak vezetik, hát a Scotland Yard nyomozófelügyelőjéhez, a Herceghez (Stuart Martin) fordul, akit fiatal fiúként édesapja mentorált. A férfi szerencsejátékos, nőcsábász és az italt sem veti meg, de őszintén kedveli Elizát.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!