Oldal kiválasztása

Persze tudom, a lista sokkal többet számol, mint csupán öt, de most próbáltam olyanokat összegyűjteni amíg még csak nagyjából az utóbbi két évben kerültek le vagy ki az éterből. A kitiltott titulust azt külön arra kell érteni, hogy bármi okok miatt az európai szerverek leálltak és a játék már csak vagy orosz vagy amerikai szerveren elérhető számunkra – a mazoistáknak és a nyelvet értőknek pedig ott vannak az esetleges ázsiai szerverek.

  1. Bless Online

Tipikus iskola példája annak, hogy hogyan kell nagyot ígérni és utána csúfosan elbukni. A mindössze másfél évet megélő mmo – elvileg ps4-en elérhető/vagy lesz Bless Unleashed néven, de itt megint csak kizár egy nagy közösséget. addig amíg nem történik meg a pc-s verzió is.

4.Ragnarok Online&2

Itt pedig most egy veteránt veszünk elő. Bár az eredeti Ragnarok Online sokkal régebbi, hírneve miatt nem lehetett arra még csak gondolni se, hogy nem lesz elérhető. A másodiknál már azért rezgett a léc – nem véletlenül, hiszen egyszer már leállították – de ebben az esetben egy jogi hacacáré miatt kényszerültek a játékok európa határán kívülre. Ami szomorú, tekintve hogy nem kis játékosközösségről beszélünk.

  1. Requiem- Memento Mori

Ez is hasonló cipőben van, mint az előtte lévők: viszonylag nagy és hűséges játékos táborral rendelkező kis kontinensünk kb minden országából, mégis a készítők úgy döntöttek, hogy európa többé nem élvezheti az általuk megalkotott horror világot és a benne való kalandozást.

  1. Fallen Earth

Minden gamer szomorú, ha egy kedvencét lekapcsolják az éterből és sajnos a tavalyi év folyamán ez elérte a Fallen Earth-öt is. Többé már nem lehet mutánsok elől menekülni, egész nap csak crafoltgatni miközben lovaglunk a naplementébe hogy aztán egy tábortűz mellett emésszük meg azt, hogy mit vittünk véghez a játékidő alatt. Valamennyit azért mégis csak  elvesz a fájdalomból, hogy sok évet megélt a játék és dicsőn szállt az online sírba.


Szerintem ameddig élek, sirni fogok ezért a játékért.A Wildstar egy olyan élmény volt, amit elenyésző hasonló játék tud csak visszaadni és a bár voltak próbálkozások arra, hogy újra felélesszék a játékot, ez még sajna nem következett be.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.