Oldal kiválasztása

Vagyis nem teljesen fordított, csak annyi az eltérés hogy itt az a reinkarnálódott mc-k (main character) nem akarnak még csak a játékmenet közelébe kerülni – vagy ha már belekényszerültek, akkor minden tudásukat latba vetve próbálnak belőle kikerülni. Legjobb példa erre kérdés nélkül Melissa (Beware of the Villainess), de persze nem ő az egyedüli ilyen hölgyemény. 

The villainess want to marry a commoner

A személyes kedvencem erről a listáról. Az újjászületett főhősnő azon kevés otome játékosok közé tartozik, akit nem fogott meg a romance optionok túlzottan nyálas és klisés felszedős dumája, hanem egy kisebb npc-be, Ursch-kun ba szeretett bele. Mikor pedig Isabella (a játékbeli identitása) próbálja foggal-körömmel elkerülni azt a jégszívű herceg menyasszonya legyen, találkozik a fiatal Ursch-al és megkéri a srác kezét. Mindenki meglepetésére (szüleik nagy kiakadására) a fiú is hasonló hévvel veti bele magát a kapcsolatba és már 6 évesen a közös életüket tervezik. 

For Certain Reasons, The Villainess Noble Lady Will Live Her Post-Engagement Annulment Life Freely

A villainess, aki mellesleg nem is gonosz de mindent megtesz azért hogy az eljegyzése fellegyen bontva, hogy utána szabadon élhessen és pihengessen, ha már ezt apálóként az előző életében nem tehette meg. De a reflexek a régiek és miután megmenti a király életét hirtelen ismét a figyelem középpontjába kerül.Itt is a korábbi vőlegény szőke hercegnek is járt volna egy pofon, de nem kellett – hiszen a saját apja oltotta be azzal, hogy túlzottan makacs, csőlátású és nem hajlandó másokra hallgatni. De persze a  fiatalabb herceg is küzd apja figyelméért és egy új alak is feltűnik színen szóval szegény Letizia élete továbbra sem a kényelmes borivászatról fog szólni.

The Villainess Will Crush Her Destruction End Through Modern Firepower

Avagy előkerült a loli+ lőfegyver kombináció. A Youjo Senki-nél már kiválóan bevált ez a recept, itt azonban a kis hölgy nem egy ellenséges országot akar hazavágni mágikus és hadi tudásával, hanem a saját életét akarja biztonságosabbá tenni, elvégre ebben a világban ő egy villainess karakter – ennek ellenére  mindenki imádja. Túlzottan is óvó apja nem engedi hogy katona vagy udvari mágus legyen, hanem ki akarja házasítani, amit meg ő nem akar tekintve, hogy minden a számára szóba jöhető jelölt egy-egy taposóakna a békés életében,

The Banished Villainess! Living The Leisurely Life Of A Nun Making Revolutionary Church Food

Mikor nem lehet elkerülni a  bad routot, akkor utána mi következik? Hát, Elizabeth még viszonylag jól járt, elküldték vidékre egy kolostorba, de őt ez nem kimondottan zavarja. Sőt, kifejezetten élvezi új, szabad életét hiszen így hódolhat szenvedélyének a főzésnek. A lovag Leonid érkezése némileg megrémíti,de idő után megszokja a csendes srácot és mindennapi életének a részévé válik.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.