Oldal kiválasztása

Egyre jobban felkapott a témakör és jönnek ki belőle a jobbnál-jobb darabok, de sajnos vannak olyan helyzetek, amikor túl lassan halad a fordítás és nagyon rövid az imádat tárgya. Most egy ilyen darabokból álló válogatás kerül bemutatásra, olvasásra fel!

I was born as demon lord Daughter

Avagy a folyton bántott és megalázott lány élete nem ér véget a halál után, hiszen esélyt kap arra, hogy végre egy szerető családban nőjön fel. Bár édesanyját elvesztette születése után nem sokkal, apja – aki nem mellesleg egy démon lord – mindent megtesz azért, hogy imádott lánya békességben és szeretetben nőjön fel. Démonok, angyalok egyként védik őt és még egy sárkány rajongót is szerez magának. Kell ennél több egy aranyos, kissé drámai történethez?

The Evil sorceress plans to survive

Ez valószinüleg az a manga lesz, ahol nem fogjuk szeretni a főhősnőt. Mármint a regény eredeti hősnőjét, nem azt akinek a kalandjait követhetjük. Abella hercegnő próbálja elkerülni halálát, és közben észre sem veszi, hogy mennyit változtatott a helyzetén; apja eddig is szerette, de most már konkrétan vérre menne érte, hűséges testőrei pedig éjjel nappal figyelik, első sorban Niel és Leronne- utóbbi főleg azután, hogy látta mire lenne képes a másik hercegnő testvérével szemben.

U Kill i Cook

Avagy egy férfi szivéhez tényleg a hasán keresztül vezet az út. Szakácsnak készülő főhősnőnk az életét ksözönheti tudásának, ugyanis az orvgyilkos male lead a kaja miatt akarja nőül venni, ahelyett, hogy levágná. Van potenciál a történetben, annak ellenére is, hogy a főhősnő  megszokott white lotus-jellem alappal lett megáldva/verve, remélhetőleg meg fog változni, mert a férfi főhős és legjobb barátja, több mint vicces. 

The stereotypical life of a reincarnated lady

Az alapkoncepció nem kimondottan üt el a megszokottól, de az ahogyan maga az egész kibontakozik az több, mint érdekes. Félreértések egész sora alakítja a főhősnő életét, aki azt hiszi, hogy csak egy nőcsábász férfi mellé kell, mint trófeafeleség, de a valóság ettől sokkal aranyosabb. Csak idő kell, amíg minden darab a helyére kerül a romantikus kirakósban. 

The Banished Villainess! Living The Leisurely Life Of A Nun Making Revolutionary Church Food

Nem mindig lehet elkerülni a véget, akármennyire is próbálkozik az ember. De ez nem mintha Elizabethet annyira zavarná. Miután száműzték új, békés életet kezdett apáca növendékként távol az udvartól és az intrikáktól. De a baj megtalálja a szerelmes lovag Leonid képében, akitől retteg a lány, a fiú ellenben fülig bele van zúgva – de nagyon béna, ha az érzelmeit kell kimutatni. Szerencséjükre jó cupido őrködik felettük, aki próbálja a két szerelmest a jó irányba terelni.

Endo and Kobayashi live commentary on the villainess

Avagy mi történik akkor, ha a játékosoknak van beleszólása a játékba, és azt most a szó legszorosabb értelmében kell venni. Endo és Koyabashi valamilyen csoda folytán képesek véleményüket hangozhatni kedvenc játékuk világában, ezzel segítve Sieg herceg és tsundere menyasszonya, Liselotte kapcsolatát.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.