Oldal kiválasztása

Ezek persze szubjektívek a legtöbb gamer számára, mégis a fórumos értékelések alapján eme diszhímek kerültek a képzeletbeli dobogók legfelső fokára a saját játékukban.

Yu chun – Blade and Soul

Zaiwei kapitánya elsőre hiába külsőre megnyerő, a történetben nem volt kimondottan kedves az általunk irányított Cricket-el szemben, később ez az azonban változik és olyan szinten, hogy az imádott vendégei leszünk és alig várja, hogy segíthessünk. Hiába Lusung tauntolásai vagy Ku Yang megnyerő stílusa, Yu Chun példa nélkül rabolta el a játékosok szívét.

Aymeric de Borel- Final Fantasy XIV

A Square Enix mindig is híres volt arról, hogy semmi időbe se telik nekik jóképű, megnyerő karaktereket alkotni, és az igaz volt a final fantasy mmo verziójára is. A verseny nem volt kimondottan szoros, ugyanis Aymeric közel mindenki szívét elrabolta ebben a játékban – bár Zenos és Haurchefant szorosan loholnak utána – nemcsak egyedi külsejével, hanem megnyerő és kedves jellemével is.

Jordine Ducas – Black Desert Online

Na, erről a tagról nem tudok sokat mondani, és igazából nem is kedvelem, de a fórumokon fellelhető infók szerint minden Calpheon-ellenessége ellenére sokan bírják ezt a tagot. Azt nem lehet tagadni hogy előnyös külsővel áldották meg alkotói és kimondottan jól ért a cselszövéshez – van, akinek meg ez imponál.

Elleon – Tera

Avagy eme játék morcos, jóképű terminátora.  A vele való párbeszédek bár elsőre morcosak és lenézőek voltak, amint eme elf férfi látta, hogy mire képes a karakterünk nem volt rest az oldalunkra álni és a végsőkig ott lenni mellettünk. Bár sokan imádják a kistestvérét Leander-t is, Elleon nem ok nélkül a Tera alfahímje.

Lor’themar Theron – World of Warcraft

Itt bevallom, meglepődtem. Az utóbbi évek miatt sokkal inkább mondtam volna Illidant vagy Anduint az első helyre, de regent lord-al is egyetértek. Lor’themar kaotikushelyzetben lett a blood elfek vezetője és bár korábban csak katona volt, mint kiderül politikai vezetőként is megállja a helyét.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.