Oldal kiválasztása

Lassacskán már annyi servant lesz a játékban, mint égen a csillag és az ad nem ekvés lehetőséget arra is, hogy mindenki kedvére válogasson a hősök vagy éppen a gonoszok között.

  1. Asterios (Berserker)

Avagy  flubby boi, aki képes lenne megölni a szeretetével. Az eredeti mitológiával ellentétben Asterios (vagy ismertebb nevén a Minotaurusz) nem véreskezű, emberevő szörnyeteg – hanem egy gyermek, akit egész életében szörnyként kezeltek eredete miatt és soha senki nem akart másképp tekinteni rá. Hozzá képest Jason sokkal inkább szörnyeteg a játékban.

  1. Asclepius (Caster)

Vagy fórumos nevén snake doctor.  Ez nem meglepő, tekintve hogy a gyógyítás istenétől (vagyis tőle) ered a kígyó a boton szimbolika és egyes rajongók imádják őt hüllőszerű (szemek, hatalmas szemfogak)  megjelenéssel is megrajzolni. Jellemét tekintve pedig 110%-ra illik a jóakaratú, de mániákus doktor szerepébe, ami nem is csoda, tekintve hogy míg élt képes volt visszahozni a holtakat – és ezen erejének jelenlegi “olcsó imitálása” eléggé dühíti.

  1. Yan Qing (Assassin)

Avagy a Shinjuku trio assassinja. Yan Qing nem valós személyről lett mintázva, hanem egy történet karaktere, ami miatt ismertté vált. Yan Qing az interakcióiban egy életvidám és eléggé bohókás alak aki lépten-noymon csínytevésekkel akarja mesterét szórakoztatni, de sosem szabad alábecsülni – elvégre nem alaptlanul egy erős assassin

  1. Gilgamesh (Caster)

Akik a Fate Stay/night-on vagy éppen a Zeron nőttek fel, azok tudják hogy Gilgamesh az egyik legerősebb/öregebb de egyben a legszemetebb és embertelenebb is. Persze megvan a maga “becsületkódexe”, de az hogy milyen is lehet/ne, azt a Fate Babylonia sorozat is bemutatja. Egy makacs, egoista (de jogosan) király,akit azonban szeret a népe és minden erejét beveti annak érdekében, hogy Uruk-ot (és magát a világot) megmentse.

  1. Old Man of the Mountain (Assassin)

King Hassan, vagy a játék közösségen belül Gramps (nagypapi),  a játék egyik – ha nem a – legerősebb assassin osztályú servantja, akinek képessége az instant kill és a Noble Phantasma is az egyik legjobban kinéző. Interakciói bár elsőre hidegnek és személytelennek tűnhet, minél magasabb a bond szintünk vele, látszik hoy törődik mesterével.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.