Oldal kiválasztása

2020-ban is rengeteg új nevet és régi motorost köszönthettünk, de sajnos az idei év nem kimondottan kedvez nekik beosztás szempontjából. Ennek ellenére már most vannak olyan darabok, amiket a nagyközönség felkapott vagy éppen vasvillával kerget körbe az éterben.

Amit vártam;

Kingdom season 3

Sajnálatos módon a stúdión kívülálló okok miatt a sugárzás szünetel egy darabig, de legalább az első négy epizód is elég volt sokaknak a kedvcsináláshoz. A megváltozott grafika és a látványos harcok folytatása hiába van nyárra datálva, azon rajongók számára akik 6 évet vártak erre – ez már csekély idő.

Ami újdonság volt;

My next life as a Villainess! All routes lead to doom

Egyértelműen a Hamefura. Megkockáztatom, hogy az év egyik legjobb animéje az Arte mellett és a legjobb otome game paródia. Bár az anime még csak a hatodik epizódnál már, már most hatalmas rajongótáborral rendelkezik és a fórumokat elnézve a manga minél előbbi fordítását is nagyba sürgetik a rajongók. Köztük jómagam is.

Ami elrabolta a nézők szívét;

Arte

Az Arte is, hasonlóan a Gallery Fake vagy a Nodame Cantabiléhez,  a művészetek szerelmesei ejtette a csapdába. Főhősnőnknek több helyen is meg kell állnia a helyét egy olyan korban, ahol csak háromfajta nő volt elfogadott: feleség, kurtizán vagy szolga. Arte művészetével tör magának utat és fogja meg az emberek szívét – mind a karakterek, mind a nézők irányába.

Petrencés rúddal se;

Interspecies Reviewers

Már a Monster Musume kapcsán is húztam a szemöldököm, de ettől az animétől konkrétan elrepült a holdig. Sajnálom, de akármennyire is lebegtetik a comedy címkét ezen az…izén, jómagam semmi vicceset nem találok benne és legszívesebben bevágnám valami felnőtt tartalmat lejátszó weboldalra.

2.felében

Amire még várni kell;

Tensei Shiatara Slime Datta ken season 2

De erre se kell kimondottan sokat, hiszen idén októberre van datálva. Persze a jelenlegi késések és csúsztatások miatt az aggodalom, miszerint átkerül 2021-re van alapja, de remélhetőleg nem fog bekövetkezni és problémamentesen folytathatjuk Rimuru és társainak kalandjait.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.