Oldal kiválasztása

Április 11-én, a magyar költészet napján ünnepelte második születésnapját a POKET Zsebkönyvek. Ebből az alkalomból egy újabb különleges versválogatással lepték meg az olvasóközönséget, és bemutatták ifjúsági sorozatuk második kötetét, a világhírű skandináv krimiíró, Jo Nesbø díjnyertes gyerekregényét is. A könyvek továbbra is biztonságosan beszerezhetők online vagy a fertőtlenített automatákból.

A járvány idején sem szünetel az áprilisban második születésnapját ünneplő POKET Zsebkönyvek: továbbra is folyamatosan frissülő könyvkínálattal segíti az offline jelenlét és a közösségi élmény megteremtését, ami a karantén idején talán még fontosabb, mint valaha. A könyveket néhány kattintással házhoz rendelhetjük a poketonline.hu-ról, vagy biztonságos módon megvásárolhatjuk őket a fertőtlenített automatákból.

Az évforduló és a költészet napja alkalmából Vecsei H. Miklós, Horváth Panna és a #poketközösség különleges versválogatást készítettek, ami Írott könyvem dobom a mélybe címmel jelent meg és 104 költő művét tartalmazza. A POKET-sorozat második verseskötetének nagykövete Presser Gábor, oldalait pedig Bardon Barnabás különleges illusztrációi díszítik.

A Szerb Antaltól kölcsönzött előszó akár útmutatásként is szolgálhat a mostani időszakban: „Kedves olvasó, légy régimódi, szerezd be a kapcsos albumot, és írd bele a legszebb verseket, amelyekkel utadon találkozol; hidd el, nem kárbaveszett idő, amit ezzel töltesz. (…) Ha kedves verseid veled lesznek, nem maradsz üres kézzel üres ég alatt. Ha a versek megmaradnak, talán a lényeg marad meg.”

Az antológiával együtt megjelent a nemrég indult ifjúsági sorozat legújabb darabja, Jo Nesbø Doktor Proktor pukipora című meséje isA világhírű skandináv krimiíró díjnyertes gyerekregényének bevételéből a POKET az Indahouse Hungary szervezetét támogatja, akik borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat. A régi POKET-rajongók számára pedig külön öröm, hogy áprilistól limitált példányszámban újra elérhető az egyik legnagyobb közönségkedvenc, Dés László Esterházy-válogatása.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!