Oldal kiválasztása

Amikor legendás harcosokat eresztünk össze, a végkimenetel sokmindetől függ, de végeredmény garantált pusztítás és az egyik fél teljes felszámolása. De egy harcot nem csak a látvány teheti érdekessé, hanem a váratlan fordulatok, az utólagos “mi lett volna ha” pillanatok – valamint némelyik servantnak a kisujját sem kellene ahhoz megmozdulnia, hogy mindenki futva meneküljön előle.

  1. Artoria vs Kuzuki

Avagy egy ember képes elverni a servantot. Persze Kuzuki sensei nem egyszerű ember és Artoria sem volt éppen a legjobb formájában, mégis a tény, hogy képes volt felülkerekedni a lovagok királyán – az már elmond mindent erről a visszavonult assassinról. Egy tipp; sose becsüld alá az ellenfelet, még ha gyengébbnek is tűnik elsőre.

  1. King Hassan vs Tiamat

Aki ismer, az tudja hogy Gramps az egyik legkedvesebb servant a kis, befőttesüvegben tartott szivem számára. Harca Tiamat ellen azonban nem volt olyan erőteljes ahhoz képest, amikor be lett hozva a harcba. Neki elég lenne csak ott állni a sziklaszirten és ijesztően nézni le a teremtő ősanyára, a többiek meg addig legyakját a több ellenfelet. 

  1. Cu Chulainn vs Hassan of the Cursed arm

Én már sajnálom szerencsétlen Cu Chulainn-t. A Caster verzióját leszámítva mindig megszivja, és a baj ott kezdődik hogy nem maga miatt. Ereje nagy, fegyverének képessége garantált halált hoz, és mégis – elég egy szemét mester, vagy jobb taktika – és máris eltávozott a harcban résztvevők listájáról. Cursed Arm Hassannal való harca annyiban volt fair, hogy itt senki nem szólt közbe kívülről, és Cu nyert is volna, csak a Zabaniya hatása gyorsabb volt, mint ő.

2.Vlad vs Karna

Avagy ki szerint volt okos döntés az, hogy egy vámpírt küldjenek a napisten fia ellen? Viccet félretéve, a két lancer respektiv frakciójuk ütőkártyái és a harcuk is elég látványosra sikeredett. Az még érdekesebb, hogy mindketten visszafogták magukat, mert Karna hatalmas ereje végzett volna mesterével, Vlad meg mindennél jobban utálja a Nemes Káprázatát, hiszen azt kreálja belőle, amit el akar pusztítani.

  1. Gilgamesh vs Hercules
  2. Ide még mehetne a Iskandar ellen folytatott harc is, hiszen mindössze Hercules és a hódító Király volt képes kivívni  Gil tiszteletét. A harc kimenetele az első pillanattól fogva el volt döntve, nemcsak azért mert a Hősök királya egy OP ellenfél, hanem mert bátor berserkerünk hősiesen védte mesterét, emiatt pedig nem tudott teljes odaadással harcolni. Amikor meg már akart, akkor tényleg túl késő volt.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.