Oldal kiválasztása

Igen, ez is egy olyan topic, amin hosszú napokat lehetne beszélgetni/veszekedni, de megtalálhatóak azok a személyek, akik nagyjából mindenhol előkelő helyeket foglalnak el. Az olyan mainstream karaktereket most, mint Ezio vagy 47 (Hitman) kihagytam – előre is elnézést a rajongóiktól – de most próbáltam a reflektorfény mögé nézni, mert azért ott is vannak érdekes karakterek rendesen.  Továbbá próbáltam kimondottan az olyan karakterekre koncentrálni, aki nem örvend a főhős titulusnak, és nem a játékos irányítja.  Nem jártam teljes sikerrel, de legalább megpróbáltam.

5.Quiet (Metal Gear Solid V: The Phantom Pain)

Ha eltekintünk a kinézetétől – ami persze magára von minden figyelmet – akkor szembesülünk vele, hogy  tényleg az egyik leghidegebb gyilkossal állunk szembe. Gyors, precíz és nincsen benne irgalom a célpontjai számára. Persze nem lel benne élvezetet, de ez a munkával jár. Persze később változik némiképp a jelleme, de legbelül mindig benne van a könyörtelen gyilkos.

  1. Kai Leng (Mass Effect 3)

Az overpowered orvgyilkos tipus.  Kai Leng erős és rendkivül effektiv a maga jogán, nem csoda hogy nevének a puszta említése is rémálmokat okoz sokaknak. A bajok ott kezdődnek, hogy minden szuper ketyeréje ellenére ő már szinte csak élvezetből öl, emelett nagyon elbizakodott – és pont ez szokott lenni az ilyen alakok veszte.

  1. Kuai Liang aka. Sub-Zero (Mortal Kombat)

Az ifjabbik Sub-Zero, korábbi nevén Thundra szintén egyike volt a Lin Kuei emberienek és nem is gyenge de persze idősebb fivére, az eredeti Sub-Zero (Bi Han) volt a rangidős. Miután átvette a helyét és rendet vágott az ellen között, az immáron nagymester Sub-Zero az egyik legkomolyabb erő a Mortal Kombat világában – bár képességei miatt Smoke sem elhanyagolható.

  1. Zer0 (Borderlands)

Na róla nagyjából annyit tudunk, hogy mi a neve és hogy halálosan komolyan veszi a munkáját. Miközben irányítjuk és végzünk ki kb mindent és mindenkit a bolygón se tudunk meg többet róla. Voltaképpen az is kérdéses hogy Zer ost ember, vagy egy gép, akit gyilkolásra legyen. Bármi is legyen a válasz, érti a szakmáját.

  1. Thane Krios (Mass Effect 2)

Nekem ő eleinte nagyon érdekes jelenség volt, nem is hittem el, hogy egy olyan személy mint ő képes másokkal végezni. Persze ez az álláspont nagyon gyorsan megváltozott, Thane úgy tekint foglalkozására, mind az összes többire. Népe felfogása miatt hiszi, hogy teste és lelke különálló, igy csak a teste voltaképpen a fegyver, ami mások nevében öl, lelke nyugodt maradhat. Mégis képes érzelemből ölni, a tökéletes memóriája miatt meg van benne némi bűntudat is. Az pedig az egyik legszebb jelenet, amikor imádkozik harc előtt.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.