Oldal kiválasztása

Még jó, hogy lehet belőlük válogatni, hiszen annyi van. Én most csak az általam favorizált 5 emeltem ki, de garantálom, hogy mindegyik harci osztály kellően szórakoztató és erős – csak rá kell érezni.

5.Astrologian

Igen, a healer classokkal mindig is bajaim voltak a többi mmo-ban, itt azonban nyugtat a tudat, hogy vannak olyanok, mint a White Mage, vagy éppen az Astrologian. Szó szerint kártyákból jósol, amik segitségel erősitheti a csapatot, valamint a nagyfokú gyógyító erő miatt az utolsó hp-ig képesek a többieket életben tartani.

  1. Gunbreaker

Avagy a Dark Knight mellett az egyetlen olyan Tank osztály, amivel még képes vagyok rendesen játszani. A fentebb nevezettel ellentétben ez sokkal viccesebb és mobilisabb volt a számomra. Erős támadásai ellenére képes ellátni védelmi feladatait és a csapatot majdhogynem teljes egészében megóvni az sérülésektől. Igy sokszor elég az, hogyha a gyógyító csak a tankra koncentrál.

  1. Scholar

A kezdő osztály Arcanist-nak két elágazása van; az egyik a Summoner – amiről később lesz szó – a másik pedig a gyógyító Scholar. Elsősorban azért kezdtem el használni, mert volt pár rossz élményen a healer játékos társakkal, de ahogy telt az idő egyre jobban hozzászoktam, ma meg már ott tartok, hogy néha DPS-ként jönnek elő a healer reflexek. Főleg, hogy az idéző lét ide is követi harcosunkat pár édes kis tündér személyében, akik segítik társainkat a harcban.

  1. Red Mage

Ha már a Gunbreakernél említettük a mobilitást, akkor azt a magic DPS osztályok üdvöskéjének, a Red Mage-nek nem kell bemutatni. Eleve egy majdhogynem melee/ranged hibrid köszönhetően a fegyverének (ami egy rapier), és vagy közelről vagdossuk az ellent zorro stílusban, vagy távolról nyársaljuk fel őket mágikus repertoárunk segítségével.

  1. Summoner

Nem véletlen az sem, hogy az kerül a dobogó legtetejére, amivel a játékot elkezdtem. Pontosabban az Arcanist DPS folytatása, a Summoner. Nevében is áll, hogy különféle lények segítségét képes előhívni harc közben, de ezen felül még hosszan tartó, romboló átkok sokaságával és decens támadó erővel képes alátenni – voltaképpen bárminek, ami ellene jön. Valamint a megmaradt kevés gyógyító képessége vészhelyzet esetén rendkívül hasznos.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.