Oldal kiválasztása

Az Elisabeth Moss főszereplésével 10 millió dollárból forgatott amerikai-ausztrál sci-fi, horror és thriller a világ más országaiban további 20,2 millió dollárt hozott, így már sokszorosan megtérült a ráfordítás.

A hétvégi sikerlista második helyére szorult vissza forgalmazásának harmadik hetében a Sonic, a sündisznó című japán-amerikai animációs film 16 millió dolláros bevétellel. A videojátékból készült animáció, amely az eddigi legsikeresebb a maga nemében, világviszonylatban már 265 millió dollárt hozott.

A vadon hívó szavára, amelyet Jack London regénye nyomán Harrison Forddal forgatott Chis Sanders, 13,2 millió dollár értékben váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban forgalmazása második hetében.

A ranglista 4. helyén indított a My Hero Academia: Heroes Rising című japán animációs akció-kalandfilm 6,3 millió dolláros jegyeladással.

A hetedik hete vetített Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk című akciófilm az előző hétvégéhez hasonlóan most is ötödik lett, további 4,3 millió dollárt eredményezve.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!