Oldal kiválasztása

Legszívesebben betettem volna Makotot a School Days-ből vagy mindenki kedvenc Shou Tuckerét, de akkor azzal már túlságosan is elugrottunk volna gyűlölet-távolságban a többi jelölttől – így ők most csak egy nem annyira dicső megemlékezést kapnak, és felvezetik a sort a helyezetteknek.

  1. Manager – Happy sugar life

A melós élet alapból nem könnyű, hátha még ráadásul olyan főnököd is van, aki szeretetre vágyik, és emiatt a szeretett miatt képes zsarolni, zaklatni és bántalmazni a beosztotjait és azoknak a szeretteit. De persze hősnőnk ezt a végén olyan stílusban intézi el a nőt, amihez nem kell semmiféle fizikai bántalmazás. Elég az is, hogy a számára oly fontos dolgokat megtagadja tőle és még az egzisztenciális valóját is veszélybe hozza – és máris kész az összeroppanás.

4.Ruruka Andou –Danganronpa II

Amikor egy olyan helyzet áll elő, hogy mások kényszerítenek arra, hogy másokat bánts a saját túlélésed végett- ez a Danganronpa alapköve. Azonban vannak benne olyan karakterek, akiket a végletekig el lehet ítélni. Ruruka is ilyen; kikiáltja magáról, hogy ő mindennél jobban utálja az árulókat, hogy aztán később őrület teljesen magával ragadja. Elpusztit mindekit, aki csak egy kicsit is fontos a számára, hogy aztán magányosan érje el  őt a keserű vég.

  1. Erya Uzrut – Overlord III

Aki ismeri az Overlordot az tudja, hogy míg Nazarick  minden egyes lakója megveti, és puszta csemegénél többnek nem tekint az emberekre, a többi “szörnyek” titulált fajjal szemben toleránsak – a maguk módján persze. Erya pedig lehet, hogy külsőre még megnyerőnek minősül, de a szép külső csúnya belsőt takar. Mind fizikálisan, mind mentálisan kínozta elf szolgáit, majd szó szerint leesett az álla, amikor azok  szánalmas haláltusáját csak gyönyörködve tudták nézni. Az előzmények ismeretében pedig fel sem merül az, hogy itt ki is a valódi szörnyeteg. 

  1. Yusuke Harada – Hakata Tonkotsu Ramens

Yusuke elsőre szintén helyes, gazdag és vicces, ám a jelleme romlottabb, mint egy penészes sajt. Egy manipulativ szexuális ragadozó és gyilkos, akinek semmi és senki nem számit – csak saját maga. Aztán meg lesett mint rozi a moziban, mikor az egyik korábban bántalmazott és kivégzett lány bátyja behajtotta rajta az adósságot. És nem csak fizikailag adta vissza, hanem lelkileg – ha még volt neki egyáltalán olyan – is megtörte, majd egy hatalmas bevallásra kényszerítette, ezzel megadva neki a végső kegyelemdöfést.

  1. Malty S Melromarc- The Rising of the Shield Hero

Ez a karakter legalább olyan szinten utált, mint Joffrey a Trónok harcában, és az igazat megvallva simán lehetnének egymás ikertestvérei. Malty kegyetlen, megrögzött hazudozó, aki hercegnői voltából gondolja azt, hogy bárkit eltaposhat és kihasználhat – így külön öröm volt minden néző számára látni, ahogyan darabokra törik, és még talán a halálnál is rosszabb sors vár rá.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.