Oldal kiválasztása

Most az olyan díszpintyeket mint Seryu (Akame ga Kill), Yuno (Mirai Nikki) vagy éppen Shion (Higurashi)  azért hagyom most le, mert ők más listákban képviseltették magukat – de névben tiszteletteljesen meg van róluk is emlékezve. Figyelem, a cikk helyenként spoilert tartalmaz.

  1. Nashetania loei piena augustra (Rokka no Yuusha)

Sokak kedvenc, nyuszifüles hercegnője bizony nem az a kimondottan  ártatlan és jószivű leányzó, akire mindenki gondolt – de mire hősünk erre rájött, már túl késő volt. Nashetanianál – a lista többi helyezettjével ellentétben – nem tudtam eldönteni, hogy teljesen megbolondították a kyoumák, hitt nekik és azért akar a többiek életére törni, vagy tényleg egy olyan karakter akinek senki és semmi se szent – csak a saját személyes szükségletei.

4.Risa Kamizaki (Amagami SS)

Szerintem a hozzá hasonlók miatt mondják azt, hogy a szép alma belülről rohadt. Risa elsőre egy kedves, ártatlan és őszinte lány, a valóságban azonban ő egy gátlások nélküli zaklató.Ha pedig bármelyik férfi is azt gondolja, hogy megbocsájtható – vagy akár, vonzó is- az, hogy egy nő nemcsak hogy meghiúsítja azt, hogy mások is közeledhessenek felé, de még ezt azzal indokolja, hogy az imádott férfi boldogsága miatt teszi – akkor annak is lehet küldeni egy beutalót a sárgaházba. A.Zaklatás.Nem.Szexi.

3.Takami Minatsuki (Deadman Wonderland)

Olyan rég volt már, hogy ez az amúgy jó anime említésre került, de nem hittem volna, hogy pont Minatsuki miatt fog ismét- hiszen annyi benne az őrült karakter, mint égen a csillag.  Persze Minatsuki megnyilvánulásai talán a legbizarabbak, elvégre egy olyan karakterről beszélünk, aki manipulativ és agressziv, csak abban lel élvezetet, hogy mások kétsébeesett arcát láthatja – de a múltjából adődóan ez sajnos valamilyen szinten érthető is. Nem menti fel, de legalább meg van neki magyarázva az ok.

 

  1. Midari Ikishima (Kakegurui)

Minatsuki még határeset volt a rejtett őrült és a nyilt pszicho között, most azonban elérkezett az igazi nagyágyúk ideje. Midari azon szerencsjátékosok egyike, akit nem a pénz vagy a hatalom hajt, hanem az okozott fájdalom és kin – szenvedje azt el az ellenfele vagy éppenséggel ő maga. Pontosabban, ő jobban szereti kérni az ostort. Bizarr mániája mellett intelligenciája teszi még veszélyesebbé Midarit, aki célja elérése érdekében mindenre képes.

1.Enoshima Junko (Danganronpa)

Na, aki ismeri a sorozatot, annak nem kell ezt a hölgyeményt bemutatni. Junko a Kétségbeesés Nővérek vezető tagja, akinek feltett szándéka, hogy az egész világot a legmélyebb kétségbeesésbe taszítsa – és ehhez képes bármit és bárkit feláldozni, legyen szó az egyetlen barátjáról vagy éppen a tulajdon testvéréről. Junko magát sem kíméli, hiszen a Kétségbeesés számára az egyetlen értékes érzés, viszont emiatt van egy gyenge pontja – mindenféleképpen állja a szavát, akár nyer akár veszít – hiszen legyan bármi az eredmény, annak fájdalom és kétségbeesés lesz a vége.

+Youka Naze (Medaka Box)

Youka vagy eredeti nevén Kujira a középső a három kivételes testvér között, és mind szépségben, mind intelligenciában  egyenlő velük – egy nagy különbség mégis van közöttük. Youka utál mindent ami szép, vidám, családias. Utálja magát azért mert szép külsővel és jó családba született, mert szerinte az nem jó háttér neki, elvégre a legnagyobb zsenik “megtapasztalták a poklot”. Ennek ellenére egy roppant földhöz ragadt ember és vannak rendes érzései – csak éppen utálja őket.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.