Oldal kiválasztása

Vigyázat! A cikk a manga ismerete nélkül nagyon erős spoilereket tartalmaz.Igen, már érezhető a levegőben a harmadik évad illata, én meg már itt csőre töltve tartogatom a válogatott értékeléseket a Kingdomról – mert ez egy olyan darab, amiben csak úgy hemzsegnek az érdekesebbnél érdekesebb karakterek és helyzetek. 

5.Shi Ka

A bátor kereskedő hölgy, aki vállalta, hogy az élete árán is, de megmenti Qin leendő királyát. Persze próbálta a pénz és a minden más mögé rejteni, de Shi Ka végül is olyat tett a fiatal Ei Sei érdekében, amit senki azelőtt. Ezért is van az, hogy bár anyjával, az Özvegy Királynéval még csak emberinek sem nevezhető a kapcsolata – addig Shi Ka-ra szeretetteljesen emlékezik vissza Qin ifjú királya.

  1. Rin Ko

Hiába volt a főhősök ellensége, Rin Ko egy nagyon is szerethető karakter. Hasonló alapokból indult ki, mint Shin (ő is egy háborús árva), akit egykoron Ren Pa mentett, vett a szárnyai alá, majd Gen Pou tanította. Végül Ren Pa legerősebb tábornokává vált. Egyetlen “bűne”, ha mondhatjuk az, hogy a nem főhősék oldalán áll – így sajnos nem volt kérdéses a sorsa.

  1. Kyou

Egy lány, aki szintén cselédi sorból nevelte ki magát remek tábornokká – persze vőlegénye teljes támogatásával – és nagyon fiatalon hihetetlen karrier és boldog házasság állt előtte. Ha nem hozta volna össze a sors a Kingdom-univerzum terminátorával, Hou Kennel. Ellene pedig annyi esélye volt sajnos, mint fabudinak a rakétával szemben.

  1. Ko Zen

Avagy Papus 2.0. Mou Ten hűséges jobbkeze, aki szó szerint a születése óta hűségesen szolgálta a fiatalurat, és az is annyira megszerette, hogy gramps-nak szólította (nagyapus).Még azt is megígérte neki, hogy ha gyereke születik, akkor Ko Zen lesz az első, aki a kezében tarthatja majd. De hát, ember tervez, Hou Ken meg végez mindenkivel, akiben csak egy kicsi veszélyt is lát.

  1. Mou Gou

Ahogyan a Trónok Harcában is, itt is nagyon ritkaságszámba megy az, hogyha valaki természetes módon, idős korában hal meg. Mou Gou azonban rettegessel áll a halál elé, hiszen úgy érzi, sosem tudott igazán felérni kora nagyjaihoz, és unokáját, valamint annak társait utolsó szavaival arra kéri, hogy fogjanak össze és közösen váljanak erőssé. Papus pedig mindig Mou Ten számára a legnagyobb tábornok marad.

  • Gen Pou

Neki a halála nem volt éppen a legszebb, ám egyben a második évad leghatásosabbra sikerült kivégzése. Halála elég volt ahhoz, hogy előhozza a normálisan is nagyon ijesztő Ren Pa csúnyábbik oldalát és az őt nagyapjaként szántartó Rin Ko is több fejet akarjon begyűjteni a kelleténél.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.