Oldal kiválasztása

Igen, ahogyan azt a cim sugallja ezen a listán nem fog szerepelni se Guts, se Akame – végképp nem Kirito. Most az olyan karakterek fognak dicséretet kapni, akiknek ereje szembetűnő, mégis a háttérben maradnak.

5.Kyuzo (Samurai 7)

Megkockáztatom, hogy ő még Kambei-nál is erősebb harcos, és bár nem a jó oldalról indult, sajátságos erkölcsi iránytűje és egy újbóli harc lehetősége riválisával tette őt a hét szamuráj egyikévé. Ennek ellenére karakterfejlődése minimális, megmarad annak a csendes, antiszociális gyilkológépnek, aki volt.

  1. Nanashi (Nanatsu no Taizai)

Most a listán két karakter is viselni fogja ezt a nevet, és ha nem tudném, hogy nem lehetséges, azt mondanám, hogy testvérek is. A Nanatsu univerzum Nanashija bár sajnos koránt sem kap akkora reflektorfényt, a kis játékideje bemutatja, hogy rendkivül veszélyes harcos, akivel szemben a démonok is kétszer meggondolják a harcot – valamint a páratlan páros alapon működő barátsága Arthurral is nagyon  mókás.

3.Mifune (Soul Eater)

Avagy a legkedvesebb testőr, gyerekbarát és nem mellesleg egy olyan teljesen emberi karakter, aki képes szétrúgni majdnem mindenki hátsóját – legyen az boszorkány, maffiózó vagy éppen meister tanonc. Black Star rivalizálása is nagyon jó kontrasztot képez a két karakter között, és ha úgy tekintünk rá, Mifune nem csak egy akadály, amit le kell győznie a fiatal harcosnak – hanem a maga módján tanitja is az egomán nindzsát.

  1. Nanashi (Sword of the stranger)

Nanashi hallgatag, makacs és nem kimondottan szereti a gyerekek, ám miután elvállalja a kis főhős Kotaro védelmét, onnantól ismét visszakerül a harcokkal teli kavalkádba, de végére tényleg egy furcsán családias kötelék alakul ki közöttük – nanashi még egy féltett titkát is megosztja a kisfiúval. És Lou- Lang is kiváló főellenfél a számára.

  1. Hiko Seijuro XIII (Ruroni Kenshin)

Persz, igen Kenshin a sorozat főhőse és egyben egyik legerősebb karaktere – de azzal is mindenki tisztába van, hogyha mesterével kerülne szembe (és az nem lenne egy lusta állat), akkor bizony kedves vörösünk lenne az új felmosórongy. Hiko erőben és tudásban felülmúlja a sorozat összes karakterét, de talán ez is az oka annak, hogy nem is nagyon folyik bele a “fiatalok” harcába – bölcs mentorként hagyja, hogy a saját útjukat járják, de ha kell akkor segít.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.