Oldal kiválasztása

Már nem is merem folytatni annak a listának az írását, amiben elkezdtem feljegyzetelni, hogy pontosan mennyi játékkal is játszottam eddig – és hogy ezek között hány mmorpg is van. Pedig nagyon sok is van, még futók – és már sajnos megszűntek is -, de most pont itt az idő, hogy némelyik szerepjáték egy-egy class-a nagyobb reflektorfényt kapjon.

5.Priest (Riders of Icarus)

Bár az Aionban kezdtem a clerikeket harcra kihúzni, valahogy ez legjobban a riders of icarusban sikerült. Itt eleve úgy indul a kis angyalarcú cséplőgépünk, hogy decens sebzést képes bevinni a rátámadó ellennek, valamint tökéletesen képes életben tartani magát gyógyító ereje végett.

  1. Musa (Black Desert Online)

Bár a fő harcosom egy sorceress, valahogy a legérdekesebbnek a BDO felhozatalából a musa tűnik. Hibrid közel és távol harci stílusa miatt veszélyes ellenfél, amire csak ráerősít az az irgalmatlan sebessége, amit én a Blade&Soul  Blademastere óta nem tapasztaltam. 

  1. Esper (Wildstar)

Emiatt nagyon szomorú vagyok – kiváltképp amiatt, hogy a játék sajnos már nincs  az éterben. Az esper egy szórakoztató kis harci osztály volt; közeli és távol harci build vagy akár vegyes kialakítása sem volt probléma, sokoldalú felhasználhatósága miatt képes volt a hátán elvinni egy egész csapatot.

  1. Revenant (Guild Wars 2)

Érdekes kis harci osztály. Más, korábban élt legendás harcosok erejét olvasztottuk magunkba, amiket váltogatva válhattunk mindenen és mindenkin átgázoló tankokká, tényleges veszélyt jelentő dps-ké, vagy éppen hasznos gyógyítókká. Kell egy kis idő, mire megfelően belerázódik az ember ebbe a harci osztályba, de nagyobb szinteken hihetetlenül megéri a használata.

1 Nekromanta (The Elder Scroll Online)

Avagy Hanama megtalálta a számára tökéletesek között is a legjobbat. Az Elder Scroll Online Nekromantája ugyanis – hasonlóan a többi osztályhoz – nem reked egy helyen vagy szerepkörben, hanem a páncélok, fegyverek és egyéb behozott erők és képességek végett képes lehet nehéz páncélban tankolni, vagy éppen gyógyító erőkkel életben tartani – és persze feltámasztani – a többieket a harctéren. Nem mellesleg sebzésben sem utolsó rontó ereje végett – csak a városokban kell vele vigyázni.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.