Oldal kiválasztása

Johanna Basford, a világszerte ismert rajzművész új könyvében, a Csodák kapujában ezúttal elbűvölő vadonokat és varázslatos világokat segít megalkotni. Gyönyörű erdőket, mély óceánokat és rejtett mágikus világokat ábrázoló színezői milliókat ejtettek rabul. Hamarosan megjelenő könyvében megosztja velünk azokat az egyszerű, szaktudást nem igénylő titkokat, amelyekkel megalkothatjuk a saját birodalmainkat a kifejező rajzainkon keresztül.

Lépésről lépésre magyarázza el az egyes technikákat, ötleteket ad, és újabb, színezhető oldalakat is találunk, amelyek segítenek felszabadítani képzelőerőnket. A hamarosan megjelenő Csodák kapuja segítségével kifejleszthetjük saját rajztechnikánkat, és varázslatos teremtményeket, tájakat hozhatunk létre egyetlen ceruzával vagy tollal, és fantáziánk szárnyalásával.

Johanna Basford most elindította online kurzusát, amelyben megtanít néhány egyszerű rajztechnikát. A könnyen követhető videókban lépésről lépésre mutatja meg, hogyan bont szirmot egy csodaszép virág és kelnek életre a természet formái. Tarts velünk! Szeptember 27-ig ingyenesen iratkozhatsz fel Johanna rajziskolájára.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!