Oldal kiválasztása

A hétvégén került megrendezésre Kaliforniában a Disney stúdió D23 elnevezésű expója, és annyi újdonság történt, hogy mi is csak kapkodtuk a fejünket!

Marvel

Kevine Fiege bejelentette, hogy három új Marvel sorozat is készül a Disney+ streamcsatornára: She-Hulk, Moon Knight és Ms. Marvel – igen, na itt ugrott ki Orlissa a bőréből 😉

Emellett beszélt a készülő WandaVision és The Falcon and The Winter Soldier sorozatokról: Darcy és Jimmy Woo is visszatérnek a WandaVision sorozatban, míg Sharon Carter ügynököt Falcon és Winter Soldier szériájában láthatjuk viszont.

Továbbá a What if…? animációs epizódokról is szó esett, itt majd kapunk zombi Kapitányt, és az biztos, hogy kedvenceink szinkronját az eredeti szereplőgárda adja.

Valamint érkezett egy plakát a készülő Black Widow filmről is

Star Wars

Star Wars: The Clone Wars  2020 februárjában tér vissza egy utolsó évadra.

Hivatalosan is bejelentették, hogy Ewan McGregor visszatér ikonikus szerepébe az az 2020-ben megkezdik az Obi Van Kenobi sorozat forgatását.

És kaptunk végre egy igazán ígéretes teasert a The Mandalorian sorozathoz.

Pixar és Disney

Hivatalos poszter érkezett a Susie és Tekergő élőszereplős változatához.

Érkezik egy tévésorozat Jeff Goldblummal a The World According To Jeff Goldblum ami kb. mindenről fog szólni, ami érdekli a színészt.

Hillary Duff visszatér Lizzie McGuire szerepében valamint kapunk egy meta sorozatot a High School Musicalből, ahol a történet a korábbi filmek színpadra állításáról szól majd.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!