Oldal kiválasztása

A BTS koreai popzenekarról készült legújabb zenés film, a Bring The Soul: The Movie augusztus 7-től limitált vetítéssorozatban érkezik világszerte a mozikba. A filmet Magyarországon 44 moziban láthatják a rajongók, magyar felirattal.

A hihetetlenül népszerű együttes legújabb koncert-dokumentumfilmjében a kulisszák mögé kalauzolja a rajongókat. Európai turnéjuk párizsi zárókoncertje után a BTS tagjai – J-Hope, RM, Jin, Jimin, V, Jungkook és Suga – személyesen mesélnek élményeikről, az új városok felfedezéséről és arról, hogy milyen érzés több tízezres közönség előtt játszani a világ minden táján. A látványos koncert-részletek mellett a nézők betekintést nyerhetnek a BTS színpadon kívüli világába, és belehallgathatnak a csapat belső megbeszéléseibe is.

A közel kétórás film limitált vetítéssorozatban kerül a vásznakra a világ számos országában: kizárólag augusztus 7. és 18. között, csupán néhány alkalommal lesz műsoron. Hazánkban összesen 44 helyszínen, köztük a Cinema City teljes mozihálózatában is látható lesz a film, eredeti (koreai) nyelven, magyar felirattal, a színpadi produkciók moziközvetítéseire specializált Pannonia Entertainment forgalmazásában.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!