Oldal kiválasztása

Igen, a leglehetetlenebb dolgokból is lehet top 5-t készíteni – valamint az őrület sem megy sose megy még csak nyári szabadságra se- a látványos “pimp-slappek” pedig pont ebbe a kategóriába esnek. De mielőtt még jobban belemennénk a listába, lelkünket felkészitve rá mondjuk el a stricik imáját.

5.Jack ütlegelése – Karib-Tenger Kalózai

Akárcsak az első helyezett, ezt is számtalanszor vissza lehet tekerni és az ember minden egyes jelent után ugyanúgy képes a hasát fogni a röhögéstől. Jack jelleme és stílusa is hozzászolgál az hölgyek általi ütlegesléhez, de ez csak még inkább komikussá varázsolja a helyzetet.

  1. Fémkesztűvel az úrnak – Robin Hood, a fuszeklik fejedelme

Avagy a kihívást illik elfogadni, az már azonban merőben más kérdés, hogy melyik kezünkkel, esetünkben milyen kesztyűvel adjuk meg a megfelelő választ. Kedves Robinunk pedig nem vacillál sokat ezen, gondolkodás nélkül felkapta a vasmarkot, hogy azzal jelezze elszántságát a gőgös lord arcán – meg a padlón is.

3.Robert megüti Cersei-t- Game of Thrones

Megértem azt az oldalt is, aki azt mondja hogy egy igazi férfi nem üt meg nőt,  de ebben az esetben azonban a túlzottan óis vitriolos nyelvű királynőnek bizony tűrnie kell azt, hogy férjurát nem kicsit haragította magára azzal, hogy próbálta becsmérelni a barátját – és emiatt tisztelte meg az arcát a kezével.

  1. Pimp Named Slickback (próbálja) megütni Chrystalt- The Boondocks

Ez az egy olyan a van listán, ami végül is nem volt bevitt ütés. Miután kedves lilaruhás emberünk elmondta a fentebb is említett imáját és luvnyája is rákészült a biztosan fájó ütésre, a hősies Robert megmentette a helyzetet, és még időben megállította, valamint még a maga módján ki is osztotta a nem éppen törvényes dolgokkal üzletelő úriembert.

  1. Tyrion megüti Joffrey-t – Game of Thrones

Ez az a jelenetsor amit százszor vissza tudok tekerni és mégsem vagyok képes megunni. Akármennyire is egy kis megalomán, őrült és gyerekes Joffrey, egy dolgot nagyon is jól tud; hogy törpe nagybátyjától félnie kell nem is kicsit – valamint Tyrion az egyetlen, aki nyíltan mer neki visszaszólni.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.