Oldal kiválasztása

Jöhet egy jó kis Valentin napi rész? Oké, tudom, nagyon nincs szezonja, mikor ezt írom, de ez egy ilyen rész lesz, akár februárban olvassátok, akár nem. Érdekelnek a boszorkány hagyományok és ünnepek? Akkor ez a rész különösen tetszeni fog.

Jeles nap érkezik az Academy of Unseen Arts diákjainak életébe, ami nem más, mint a Lupercalia. Habár egybeesik a halandók Valentin napjával, nem egészen ugyanaz a kettő. Ilyenkor a résztvevő fiatalok párt sorsolnak maguknak, akivel részt vesznek egy három fázisból álló szerelmi játékban, aminek a vége a vadászat, és mint farkas a prédáját, a fiú elkapja a lányt, és történik, aminek történnie kell. Sabrina, mivel még szűz, és mivel mindig is Harveyval képzelte el az első alkalmat, de aztán Zelda néni unszolására, és hogy végre továbbléphessen, belemegy. Egy kis trükk segítségével el is érik, hogy ő és Nick párba legyenek sorsolva, így aztán elindulnak az erdőbe, és megkezdik a hagyományos éjszakai piknikjüket.

Eközben Hilda úgy dönt, bevallja az érzéseit Dr. Ceenek, aki azonnal visszautasítja, rendesen a padlóra küldve őt. Nővére, Zelda ezen teljesen kiakadva megparancsolja Hildának, hogy ne legyen nyuszi, és azonnal vegye fel a legdögösebb formáját, és csábítsa el a férfit, mert ő egy Spellman, és a Spellman nők vadászok. Azzal viszont nem számolt, hogy Dr. Ceenek is van egy sötét titka.

 

 

A Backster High-ban pedig Ros és Harvey együtt mennek a Valentin napi bálba, Theo pedig elmondja az apjának, hogy indig is fiúnak érezte magát, és megkéri, hogy vigye el a fodrászhoz fiús frizurát vágatni.

Zelda pedig ismét összegabalyodik Blackwooddal, annak ellenére korábban kikötötte, addig nem hajlandó kavarni vele, amíg nem tisztázzák, mit is jelentenek egymásnak. Blackwood érzései és szándékai kezdenek megkomolyodni, de vajon mit szól ehhez Zelda?

 

A személyes kedvencem pedig: hazatér Ms Wardwell vőlegénye, Adam, Lilith-et teljesen az őrületbe kergetve, hiszen nem is tudta, hogy a testnek, amit felvett, van valakije, és elhatározza, hogy megöli a férfit. Ez persze a sokadik alkalomra sem sikerül, és kénytelen hozzászokni  férfi társaságához.

Ez bizony egy tüzes, erotikával fűtött, humoros rész, egy percig nem unalmas, viszont ennek ellenére az egyik legfillerszerűbb az évadban. Nem igazán viszi előre a cselekményt, inkább a karakterek kapcsolataira fókuszál. Azok viszont fejlődnek rendesen, egyik-másik irányba, úgyhogy azért mégsem filler, hiszen eseményeket, bizalmakat vetít előre. Különösen Zelda szál az, ami ezek után jelentősen meg fog változni, de ezt majd a következő részekből úgyis láthatjátok

Akit érdekelnek a szerelmi szálak, az mindenképpen imádni fogja, de akinek nem ez a kedvence, annak is van benne bőven akció, sötét titkok és fröcsögő vér.