Oldal kiválasztása

Végre ismét eljött az idő az őrültségnek, vagyis a hosszabb (és szerintem indokolatlan) szünet után visszatértek a Legendák, hogy mindent elrontsanak a közjó érdekében, vagy valami igen hasonló.

Miután Constantine és Charlie kellően összekuszálták az idővonalat, végre helyreállt minden. Vagyis közel minden, hiszen még mindig titokban elviszik a szörnyeket az Időhivatal celláiból, és erre kizárólag Mona a tanú, akire persze a főkolomposok mindent rá akarnak kenni. Azonban Monát sem ejtették éppen a feje lágyára, és felveszi a harcot üldözőivel, miközben biztonságos menedéket keres Konanénak. Arra azonban nem számított, hogy ezzel jócskán összekuszálja a történelmet, így a Legendáknak Mexikóba kell utazniuk rendet tenni, miközben az Időhivatal, és különösen Ava igen paprikásak.

A hatvanas évekbeli Mexikó és a helybeli színes-szagos birkózás igazán üdítő volt, bár meg kell hagyni, ezt minden epizódra el lehet mondani. Alapból nagyon kedvelem, hogy minden korszaknál akad valaki, aki nagy rajongó, ismeri a részleteket, és csak akkor ítélkezőek a korszakkal szemben, ha annak helye van (például a rabszolgatartás, vagy a rasszizmus esetében). John imádnivaló volt, mint rajongó, és tetszett, hogy átragadt a lelkesedése mindenkire.

Ugyanakkor kedvenc gerlepárom között most komoly feszültség alakult ki, és mint mindig, most is igaza volt mindkét félnek – bár emiatt meg piszkosul aggódom, mert annyira, de annyira imádom itt a romantikus szösszeneteket.

Mona már korábban is egy bájos karakter volt, ám most végre sokkal többet tudhattunk meg róla, és remélem a továbbiakban ez így is marad – olyan kedves sidekick ő is, mint Gary, aki nélkül szürkébb lenne az amúgy igen színes és vicces társaságunk. Ugyanakkor az epizód vége tartogatott számunkra pár szomorú pillanatot, ami valahol várható volt, valahol meg nagyon nem.

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.