Oldal kiválasztása

Persze itt most sorolhatnék olyanokat, mint Geralt (Witcher) vagy éppenséggel Lara, de most direkt az olyanokat akartam kiemelni, akiknek nem jutott éppenséggel akkora reflektorfény.

5.Shiro Mootori (Housamo)

Bár Ryota az, akivel kölcsönösen megmentjük egymás életét rögtön a játék legelején, Shiro az a  személy a bandában, aki megfontolt és megbízható – akivel kölcsönösen a tűzbe tennénk egymásért a kezünket. MIvel elzárt helyen élt, így a könyvek jelentették neki a kinti világról (valamint a többi világról) lévő információkat, és az már csak hab a tortán, hogy Lovecraft szakértő – és a Necronomicon a fegyvere.

 

  1. Varric Tethras(Dragon age II/Inquisition)

Bár van némi versengés a Varric-Cole-Krem triumvirátuson belül kedvencek tekintetében, és Krem már korábban is kimondottan a kedvenceim között volt, Varric karaktere is az egyik, ha nem a legszerethetőbb az egész DA világban. Ha kell egy jókedvű, viccelődő barát, ha kell félelmet (és formalitásokat) nem ismerő kalandor és harcos – aki  nem mellesleg romantikus regényeket ir.

3.Brother Hajoon (Blade&Soul)

Amikor a cikket írtam a játékról, említés szintjén benne volt az is hogy engem még mmo sosem volt képes megríkatni. Aztán jött az hires jelenet, amikor realizálódik benned az, hogy Hajoon konkrétan feltette tétnek a saját életét azért, hogy minket segítsen megerősödni – magával semmit sem törődve. Bár az újonnan behozott történetszál is siratósra sikeredett, számomra ez a kis Lyn karakter egy mérföldkövet jelentett.

  1. Ana Amari (Overwatch)

Anat sokszor szeretik úgy bemutatni, mint egy legendás sniper – mert persze az is -, de amikor a karakterek közötti kis interakciók vannak, megmutatkozik az a sok évi fájdalom és szenvedés, amit amiatt élt át Ana, hogy el kellett hagynia a szeretteit. De persze emellett megmarad az a kedves, ámde kioktatós nagymama jellem is, aki egyszerre aggódik volt kollégái miatt (Pl:Gabriel), de azért le is szidja őket.

  1. Vol’jin (WoW)

Avagy az a személy, aki miatt mérges vagyok a Blizzardra. Egy remekül megalkotott karakter, aki tettei miatt méltónak bizonyult rá, hogy a Horda többi vezetője fejet hajtson előtte és Warchiefnek nevezzék ki – csak úgy elbánjanak vele. Persze lehet sejteni az okokat, hiszen ha ő maradt volna, akkor nagyobb eséllyel lett volna béke, mint vérontás a két fél részéről – de akkor is.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.