Oldal kiválasztása

A ’90-es évek egyik meghatározó sci-fi/tinisorozata, a Roswell húsz év után folytatódik.

A 3 évadot és 61 epizódot megélt sorozat, amely elindította Katherine Heigl (A Grace klinikaA csúf igazság) és Colin Hanks (Elit alakulat, Dexter, Fargo) karrierjét, illetve világhírűvé tette Dido „Here With Me” című dalát most új köntösben tér vissza.

Roswell: New Mexico – amely egyszerre reboot illetve folytatás, hiszen erősen épít a ’99-es sorozatra – középpontjában a Liz Ortecho (Jeanine Mason – A Grace klinika) áll, aki beteg apja miatt visszatér Roswellbe, melynek tíz esztendővel ezelőtt, a nővére halála után fordított hátat. Liz találkozik gyerekkori szerelmével, Maxszel (Nathan Parsons – True BloodThe Originals – A sötétség koraEgyszer volt, hol nem volt) aki rendőrként dolgozik. Hamarosan rájön, hogy Max és két testvére földönkívüliek, különleges képességekkel megáldva. A lánynak nehézséget okoz megőrizni ezt a titkot a barátai előtt. Ám a titkos kormányzati összeesküvés azzal fenyeget, hogy veszélybe sodorja Maxot és családját – és Lizt is.

A 13 részes tervezett évad első epizódja már elérhető az HBO GO-n eredeti nyelven, magyar felirattal. Az epizódok az USA premierrel egyidőben szerdánként, hetente érkeznek az HBO GO-ra. A sorozat szinkronos tévépremierje előreláthatólag a tavasszal lesz az HBO-n.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!