Oldal kiválasztása

Egyre nehezebb dolga van annak, aki lépést akar tartani a geek kultúra filmjeivel, így összeszedtük, hogy mi melyik mozipremiert várjuk leginkább 2019-ben.

Buttercup: Hellboy, bemutató április közepén

Imádtam az előző két filmet, úgyhogy nagyon érdekel, most mit hoznak össze. A trailerből kicsit furának tűnik, de remélem, hozza azt a lazaságot és vagányságot, amire számítok.

Catleen: Dumbo, bemutató március végén

Gyerekkorom kedvenc filmje (a 101 kiskutyákkal karöltve), és bár az első plakát kis elefántja a frászt hozta rám, a teaser annyira meghozta hozzá a kedvem, hogy alig várom a mozipremiert, szigorúan zsepivel felszerelkezve.

Gwendir: Glass, bemutató január végén

Bár A sebezhetetlent még feltétlenül be kell pótolnom a premierig, a Széttörve annyira levett a lábamról többek között James McAvoy lélegzetelállítóan fantasztikus alakításával, hogy a bejelentés óta türelmetlenül várom a harmadik rész érkezését. Remélem nem kell majd csalódnom és ugyanolyan lenyűgözve jövök majd ki a moziból, mint három év.

Hora: Artemis Fowl, bemutató augusztus elején

Középsulis voltam amikor megjelent magyarul az első könyv, nem is tudom hányszor olvastam el, de legalább 4-5-ször biztos. Nagyon megfogott a világa, ahogy bemutatták benne a tündérek és emberek konfliktusát. Nemrég, talán fél éve futottam bele véletlen a könyvesboltban az egyik folytatásba, és realizáltam, hogy a többi könyvet még nem is olvastam, úgyhogy rögtön fel is kerültek a listámra. Nem sokkal utána pedig jött a trailer, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogják a mozivásznon visszaadni a könyv hangulatát. A könyvsorozathoz való visszatérésem mellé tehát idén még egy remélhetőleg jó filmet is kapok. Úgy érzem 2019 igen jó lesz!

Judyt: Avengers Endgame, bemutató április végén

Én egyértelműen az Avengers Endgame-et várom a legjobban (meg a Captain Marvelt). Kevés filmet nézek, jóval kevesebbet, mint amennyi könyvet olvasok, de a Marvel filmeket mindig nagyon szerettem és rettentően kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az Univerzummal a továbbiakban. És főleg mi lett/lesz a kedvenc karaktereimmel.

Misplaced: RocketMan, bemutató május végén

A Bohém Rapszódia meghozta a kedvemet a biográfiákhoz, főleg hogyha zenészekről van szó. Elton John a zeneipar mai napig meghatározó alakja, és a trailer alapján ígéretesnek tűnik a róla szóló alkotás. Eleinte voltak kétségeim a castinggal kapcsolatban, de a nemrég kijött promóknak sikerült mindezeket eloszlatnia, és roppantul kíváncsi vagyok Taron Egerton alakítására.

Orlissa: Captain Marvel, bemutató március elején

Nekem már csak szakmai elkötelezettségből is Captain Marvel. Kicsit félek is tőle, mert a Marvelnek nem kis szintet kell megugrania ezzel a filmmel, de kellemesen izgulok is, mert ha jó, akkor viszont nagyon epic lesz az egész.

SzÁgi: Alita, bemutató február közepén

Én nagyon sokat várok ezek közül, de legizgatottabban talán az Alitát. Nem mondom, hogy lenyűgözően eredeti a történet, viszont a hangulata a kezdetektől fogva megfogott és igazából érdekesnek tartom a témafelvetést és megkapónak a látványtervezést. Az erős nőkarakterek meg hát.. a gyengém.

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.